Un fost atacant de la Extensiv Craiova și un fost portar de la Pandurii Târgu-Jiu, nota 10 la definitivat

Un fost atacant de la Extensiv Craiova și un fost portar de la Pandurii Târgu-Jiu, nota 10 la definitivat
Publicat: 25/04/2017, 22:00

Doi profesori de sport au reușit să obțină 10 pe linie la examenul de definitivat. Unul dintre ei este Dorin Hîrsu, un profesor în vârstă de 44 de ani, de la Școala Gimnazială Nr. 1 Motru, fostul portar al echipei Pandurii Târgu-Jiu.

„Am fost portar la Pandurii, am jucat zece ani la Pandurii, atât în Liga a II-a, cât și în Liga I. Am evoluat ca portar, apoi ca antrenor cu portarii, în 2011. Am mai jucat doi-trei ani la Severin, spre maturitate. Am întrerupt la 37 de ani. În ceea ce privește examenul de definitivat am mai picat un examen anul trecut, am învățat, dar nu am picat pe subiect, poate nu am aprofundat foarte bine materia. Chiar am învățat acum, a fost vacanță, nu am avut Paști! A fost cu noroc acum”, a declarat, pentru MEDIAFAX, fostul portar Dorin Hîrsu.

Acesta a susținut proba scrisă a examenului de definitivat chiar de ziua lui, pe 20 aprilie, când a împlinit 44 de ani.

Fostul său coleg de la Pandurii Târgu-Jiu, Ionuț Cătălin Bucă, este celălalt profesor de Educație Fizică și Sport, din Gorj, care a reușit să obțină 10 pe linie.

Ionuț Cătălin Bucă predă la Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” din Târgu-Jiu.

„Noi ne bucurăm de realizările copiilor. A fost fotbalist de Liga I, la Pandurii, a jucat la Extensiv Craiova, la Severin. Este ginerele meu. A fost fotbalist bun, un coordonator de joc bun. Era jucător de creație”, a declarat Ion Săvulea, fostul director al Școlii Gimnaziale „Voievod Litovoi” din Târgu-Jiu și socrul lui Ionuț Cătălin Bucă.

La polul opus, la examenul de definitivat se află doi candidați care au obținut la proba scrisă notele 2.05 și 2.8. Rezultatele finale vor fi afișate pe 30 aprilie.

Șaptezeci și șapte din cele 109 cadre didactice, din județul Gorj, care au susținut examenul de definitivat, sesiunea 2017, au obținut note de promovare

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase