Un jucător cunoscut din Liga 1 vrea să revină la națională după o pauză 3 ani. „Dacă voi face asta, voi intra în atenția domnului Anghel Iordanescu”

Un jucător cunoscut din Liga 1 vrea să revină la națională după o pauză 3 ani. „Dacă voi face asta, voi intra în atenția domnului Anghel Iordanescu
Publicat: 08/03/2015, 15:02
Actualizat: 08/03/2015, 16:14

„Eu nu regret nicio secundă că m-am întors în țară. Mai ales că am făcut-o la Rapid. Îmi doresc să joc cât mai bine la echipa mea și dacă o voi face bine atunci sper să intru și în atenția selecționerului Anghel Iordănescu. E normal să mă intereseze echipa națională”, a spus Săpunaru.

Săpunaru are 9 selecții la echipa națională, iar în mai 2012 a fost exclus de Victor Pițurcă, pe motiv ca jucătorul a refuzat să vină la lot la amicalele cu Elveția și Austria, transmite Mediafax.

Fotbalistul revenit în Liga I după cinci ani susține că fotbalul românesc se autodistruge. „E tragic ce se întâmplă în fotbalul românesc, cu atâtea cluburi în insolvență. Ușor-ușor ne distrugem singuri din interior. Cred că până la urmă singurii care pot ajuta cluburile sunt suporterii. Pentru că dacă vin la stadion aduc bani cluburilor din vânzarea biletelor. Nu vedeți, mai sunt doar 3-4 jucători care evoluează în străinătate, asta pentru că nu se mai investește deloc în fotbalul românesc, în copii și juniori și nu mai are cine să vină din urmă”, a explicat el.

Rapid joacă luni în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 20:30. Partida contează pentru etapa a XX-a a Ligii 1.

Referitor la partida de luni cu Gaz Metan Mediaș, Săpunaru a afirmat că Rapid are mare nevoie de cele trei puncte puse în joc. „Vom merge pentru cele trei puncte, asta e clar, pentru că avem mare nevoie. Mai ales că Mediaș e prima echipă deasupra liniei. Jucătorii străini s-au integrat bine, se vede că au valoare. După două meciuri din acest retur, eu cred că Rapid a demonstrat că se poate salva de la retrogradare”, a precizat Săpunaru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase