Vasile Cîtea, arhitectul succesului în boxul românesc, prezent la Gala Mari Sportivi! Urmează Jocurile Olimpice pentru pugilistele României

Vasile Cîtea, arhitectul succesului în boxul românesc, prezent la Gala Mari Sportivi! Urmează Jocurile Olimpice pentru pugilistele României
Publicat: 28/12/2023, 17:40

Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, a participat la Gala Mari Sportivi, unde a văzut cu ochii săi cum Lăcrămioara Perijoc a fost premiată de ProSport pentru calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Paris.

Lăcrămioara Perijoc va boxa pentru prima dată la Jocurile Olimpice, după ce de-a lungul carierei a fost campioană europeană și vicecampioană mondială. Claudia Nechita are și ea șanse de a obține biletele pentru Paris 2024 în această primăvară.

Vasile Cîtea, prezent la Gala Mari Sportivi 2023!

Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, e un lider dedicat și pasionat care a pus bazele unei revoluții în boxul românesc. Cu viziunea sa clară și determinarea de a aduce România în vârful competițiilor internaționale, Cîtea a fost arhitectul succesului pentru boxul nostru.

Cu ochii ațintiți spre viitor, Vasile Cîtea a promovat talentul și a investit în dezvoltarea sportivilor, contribuind la ascensiunea unei tinere campioane în persoana Lăcrămioarei Perijoc. Această sportivă excepțională a dovedit că munca susținută și pasiunea pentru sport pot duce la performanțe remarcabile.

Un moment de mândrie pentru boxul românesc și pentru președintele său a fost calificarea Lăcrămioarei Perijoc la Jocurile Olimpice de la Paris din anul viitor, unde va reprezenta România. Performanțele uluitoare și dedicarea pentru antrenament au atras atenția nu doar a specialiștilor din domeniu, ci și a întregii țări.

În cadrul Galei Mari Sportivi, organizată de ProSport, Lăcrămioara Perijoc a fost recunoscută pentru efortul și performanțele sale deosebite. A primit cu mândrie premiul meritat, subliniind astfel contribuția semnificativă a lui Vasile Cîtea și a echipei Federației Române de Box la formarea și susținerea noii generații de campioni.

Vasile Cîtea a implementat strategii inovatoare și a făcut investiții semnificative pentru a asigura că sportivii români au acces la cele mai bune condiții de antrenament și competiție. Viziunea sa a contribuit la creșterea prestigiului boxului românesc la nivel internațional și a adus țara în atenția lumii sportive.

Cu o conducere puternică și inspiratoare, Vasile Cîtea a reușit să consolideze poziția României în boxul mondial. A fost un mentor pentru tinerii sportivi și a transmis valorile fundamentale ale disciplinei sportive, precum disciplina, determinarea și fair-play-ul.

Vasile Cîtea este o figură emblematică pentru sportul românesc, iar ascensiunea remarcabilă a Lăcrămioarei Perijoc în lumea boxului este doar unul dintre fructele muncii sale susținute. Prin lideri precum Cîtea, România se află într-o poziție privilegiată pentru a străluci la Jocurile Olimpice de la Paris și pentru a continua să își consolideze reputația în arena sporturilor de elită.

  • 16 meciuri la profesioniști a luptat Vasile Cîtea și a pierdut doar două
  • Aproximativ 80 de medalii internaționale au câștigat juniorii români în 2023

Vasile Cîtea s-a duelat cu Javier Castillejo la profesioniști

„N-am câștigat bani din box. Când am plecat din țară, pentru orice meci jucat, câștigat sau pierdut, luam 100 de dolari. 100 eu și 100 în țară pentru familie. Atunci cu 4-5.000 de dolari îți luai un apartament.

Am boxat împotriva unui pugilist extraordinar, campionul mondial Javier Castillejo, e un meci frumos de urmărit”, a declarat Vasile Cîtea pentru ProSport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Vali Vijelie, părăsit de soție după ce a văzut pozele din CANCAN.RO. „Fiecare își vede...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
FOTO EXPLOZIV! L-am prins pe Vali Vijelie cu „pofta inimii”. A posedat-o pe stradă
Noi detalii cutremurătoare despre moartea lui Naomi. Ce au scos la iveală prietenii apropiați
Locul din România cu cea mai pură apă. Se spune că toţi cei care se...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă din Marea Britanie, sfâșiată de urs pe Transfăgărășan! Femeia a scos mâna pe geam...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Polonia susţine că este pregătită să găzduiască arme nucleare ale NATO
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Mari schimbări pentru aceste zodii. Perioada următoare e esențială
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
A fost găsit craterul din care s-a desprins „a doua Lună” a Pământului