VIDEO Mircea Lucescu povestește cum l-a cunoscut pe Zelenski: „Îi place fotbalul, îi place sportul în general. Evenimentele ne-au arătat un om decis”

Publicat: 21/04/2022, 23:49
Actualizat: 22/04/2022, 01:15

Mircea Lucescu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Antrenorul lui FC Dinamo Kiev a vorbit despre ce înseamnă, atât uman, cât și material, războiul din Ucraina. Interlocutorul lui Marius Tucă apovestit că  l-a întâlnit pe Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, despre care susține că este un om deschis și foarte decis pentru poporul său. 

Reamintim că Mircea Lucescu este românul care a scris istorie în Ucraina. Timp de 12 ani, a fost antrenor la Şahtior Donețk. Din 2020, o pregătește pe FC Dinamo Kiev. Cu 36 de trofee în palmares, “Il Luce” este a doilea cel mai decorat antrenor din fotbalul mondial, urmându-l pe Sir Alex Ferguson.

„M. Tucă: Ce credeți că se va întâmpla mai departe pentru că au trecut aproape două luni de zile?

Mircea Lucescu: Singurul lucru care este important să se întâmple este pacea, să se opresacă. Asta aduce după sine multă mizerie și umană și materială.

Marius Tucă: Credeți în pace?

M. Lucescu: E greu de spus. Nimeni nu vrea să cedeze nimic în toată chestia asta.

M. Tucă: L-ați cunoscut pe Zelenski?

M. Lucescu: Sigur, a fost o dată la noi la bază a dat niște premii foștilor sportivi de mare performanță. Îi place fotbalul, îi place sportul în general. Este deschis, sigur, actorii sunt foarte deschisi. Și modul lui de comportament. Evenimentele ne-au arătat un om decis.”

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.