VIDEO | Suedeza care o manageriază pe Simona Halep a transmis un mesaj mascat în numele româncei: „Trebuie să lupți!”

Publicat: 08/09/2022, 15:07

Suedeza Nina Wennerstrom, care o manageriază pe Simona Halep imediat după ce a pierdut în turul 2 la Roland Garros, a transmis un mesajul mascat în numele româncei pe cale să finalizeze divorțul de Toni Iuruc.

Nina Wennerstrom (43 de ani), managera suedeză a Simonei Halep (30 de ani), a transmis un mesaj subtil în care o dă exemplu pe cea mai bună jucătoare de tenis a României, relatează ProSport.

În timp ce Simona Halep trece prin momente grele, după ce ea și Toni Iuruc au decis să divorțeze, managerul româncei a publicat un videoclip interesant. Simona Halep este o luptătoare pe terenul de tenis, recunoscută pentru puterea ei de a trece peste momentele dificile.

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie! Totul se întâmplă într-o mare discreție, dar ProSport a aflat detaliile separării de care va vorbi toată România.

„Nu există scurtături spre succes, atunci când ești sportiv”

Nina Wennerstrom este mamă a doi copii și o fostă jucătoare de tenis fără mari performanțe, cel mai bun loc ocupat de ea fiind 634 WTA, în 2001. Ulterior, în 2003, s-a retras din sportul de performanță, concentrându-se pe management și fiind cofondatoare a Wesport Agency.

Nina Wennerstrom spune că atunci când își instruiește colaboratorii de la Wesport Agency, le vorbește acestora despre munca depusă de sportivii pe care îi manageriază. Simona Halep este în prezent cea mai importantă jucătoare impresariată de Wennerstrom: „Mereu spunem că sportivii noștri ne inspiră! Pentru că nu există scurtături spre succes, atunci când ești sportiv. Momentele grele ale carierei sunt atunci când muncești din greu și lucrezi sub presiune. Deci trebuie să fii un luptător!

Și le spun celor din echipa mea că acest lucru trebuie să ne inspire. Trebuie să facem la fel, să muncim mai mult ca oricine. Să găsim noi modalități de a progresa și de a deveni mai buni. Nu vom avea întotdeauna succes, dar contează cum facem față situațiilor dificile care ne definesc viitorul”, a transmis Nina Wennerstrom.

Cum a început colaborarea Simonei Halep cu Nina Wennerstrom

Simona Halep a angajat-o pe Nina Wennerstrom în locul Virginiei Ruzici, managerul cu care a lucrat aproape toată cariera. Aecasta o luase sub aripa sa protectoare pe Halep pe când aceasta era o adolescentă, dar constănțeanca a decis că e mai bine să o înlocuiască pe campioana de la Roland Garros 1978 cu colaboratoarea lui Patrick Mouratoglou.

„Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el! Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta! Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor!”, a mărturisit Simona, conform jurnaliștilor de la ProSport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase