ZURICH STEAUA LIVE, ultima șansă a Stelei de a spera la primăvara Europa League

ZURICH STEAUA LIVE, ultima șansă a Stelei de a spera la primăvara Europa League
Publicat: 03/11/2016, 07:07

ZURICH STEAUA LIVE.Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua București, a declarat miercuri, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de joi cu FC Zurich, în grupele Europa League, faptul că jucătorii săi trebuie să respecte formația din Zurich, chiar dacă joacă în liga a doua.

„Am venit la Zurich să câștigăm toate cele 3 puncte. Să vedem dacă și putem. Cred eu că ne-am pregătit destul de bine. Avem și probleme de lot, dar sunt sigur că cei care vor intra mâine vor face orice să obținem cele 3 puncte. Sper să reușim un rezultat pozitiv, adică să luăm cele 3 puncte. Mâine va fi alt meci decât cel de la București. Bineînțeles, trebuie să câștigăm următorul meci ca să ne calificăm în primăvara Europa League. Trebuie să respectăm echipa din Zurich, chiar dacă joacă în liga a doua. Sunt foarte agresivi și puternici. Dar sunt sigur că putem face un meci foarte bun, mai ales că jucăm mai bine în deplasare”, a spus Reghecampf.

Finanțatorul Stelei, George Becali, a dezvăluit surprizele pe care Laurențiu Reghecampf le-a pregătit pentru meciul cu FC Zurich, unul pe care trebuie să-l câștige pentru a mai spera la calificarea în primăvara Europa League. Becali susține că De Amorim va juca atacant, o poziție pe care n-a mai evoluat până acum la Steaua. În locul său, în banda stângă va trece Aganovic, în timp ce Muniru va începe alături de Bourceanu la închidere, în condițiile în care Pintilii nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Reghecampf n-a fost prea încântat de faptul că patronul echipei i-a dezvăluit strategia. Antrenorul Stelei nu și-ar fi dorit ca aceste surprize să ajungă la urechea antrenorului lui FC Zurich și a comentat în glumă: „Nu puteați să tăceți? Putea să rămână între noi… Poate oamenii nu știau… E doar o variantă, vom vedea ce se întâmplă. Avem mai multe idei, deocamdată nu am hotărât nimic. Echipa care va alerga mai mult, care va câștiga mai multe baloane, va câștiga meciul”, a reacționat Reghecampf la conferința de presă.

ZURICH STEAUA LIVE.Forul de conducere al fotbalului european (UEFA) a anunțat, miercuri, arbitrii și observatorii meciurilor Astra Giurgiu – Viktoria Plzen și FC Zurich – FC Steaua București, care se vor disputa joi în runda a patra din grupele Europa League.

Grupa E, 3 noiembrie, ora 20.00, Arena Națională, București

FC Astra Giurgiu – FC Viktoria Plzen

Arbitri: Alon Yefet, Nissan Davidy, Dvir Shimon; adiționali: Roi Reinshreiber, Ziv Adler; rezervă: Oren Bornshtein (toți din Israel).

Observatori: Marinus Koopman (Olanda), Leonid Kaloshin (Rusia).

Grupa L, 3 noiembrie, ora 22:05, Stadion Letzigrund, Zurich

FC Zurich – FC Steaua București

Arbitri: Robert Schörgenhofer, Roland Brandner, Roland Riedel; adiționali: Dieter Muckenhammer, Rene Eisner; rezervă: Stefan Kühr (toți din Austria).

Observatori: Christer Fällström (Suedia), Artur Azaryan (Armenia).

ZURICH STEAUA LIVE.Pro TV va difuza joi, 3 noiembrie, de la 22:00, partida de fotbal dintre Steaua și FC Zurich, ultima șansă de calificare a Stelei în primăvara europeană, potrivit unui comunicat al televiziunii remis MEDIAFAX.

Steaua își joacă la Zurich ultima șansă pentru calificarea în primăvara europeană și are nevoie de o primă victorie în grupele Europa League.

Televiziunea amintește că în meciul tur, disputat la București cu două săptămâni în urmă, Steaua a ratat victoria, încasând un gol în minutul 86.

De-a lungul istoriei sale, Steaua a mai jucat 11 meciuri împotriva unor echipe din Elveția, dar nu a câștigat niciodată în deplasare.

FC Zurich nu are experiența europeană a Stelei, dar a câștigat 12 titluri în Elveția. Chiar dacă acum evoluează în liga secundă, participă în Europa League după ce a câștigat Cupa Elveției sezonul trecut și este ca și promovată în prima divizie din Elveția.

În meciul de joi transmis în direct de Pro TV, antrenorul Laurențiu Reghecampf nu-i va putea folosi pe Enache (suspendat), Tănase și Ovidiu Popescu (accidentați), dar va alinia o echipă cât de ofensivă posibil pentru a obține victoria.

ZURICH STEAUA LIVE.Antrenorul echipei Steaua București, Laurențiu Reghecampf, a declarat duminică, la finalul partidei câștigate în deplasare, scor 0-2 (0-1), în fața formației CSM Poli Iași, că este mulțumit de rezultat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Aceste trei puncte erau importante pentru poziția noastră în clasament. Știam că formația adversă se apără și joacă pe contraatac. Popescu are entorsă de gradul doi. Intervenția a fost brutală. Vedem ce se întâmplă zilele următoare. Avem concurență pe post și joacă cei mai în formă. Pe Toșca o să-l vedeți joi, cu Zurich. Nu m-am gândit la meciul cu Zurich, ci am vrut să câștigăm la Iași. Nu tolerăm ieșiri de genul celor ale lui Tamaș, dar fiecare răspunde pentru ceea ce face în timpul iber. Pe mine mă interesează ce face pe teren și Gabi a jucat bine. A lipsit de la un antrenament și a primit amendă”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Tehnicianul formației steliste a mai precizat că speră să trimită cea mai bună în formulă în teren în partida cu FC Zurich: „Este un meci decisiv, dacă vrem să ne calificăm în primăvara europeană. Trebuie să mergem și să câștigăm la Zurich. Sper să am inspirația să aliniez un prim «11» competitiv. În momentul de față mă interesează doar Steaua. Nu mă interesează alte oferte. Nu are rost să vorbim despre oferte pentru mine.”

ZURICH STEAUA LIVE.Jucătorul echipei Steaua București a declarat duminică, la finalul partidei câștigate în deplasare, scor 0-2 (0-1), în fața formației CSM Poli Iași, că importante sunt punctele și nu jocul echipei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu prea știu să mă bucur pentru gol marcat. E bine că am înscris după șapte ani în Liga 1. Și pentru prima dată în tricoul Stelei. Am încercat și cu Zurich și cu Târgu Mureș. Bine că a intrat acum. Nu a fost o presiune pe noi pentru că ne egalase la puncte Craiova. La Steaua este presiune la fiecare meci pentru că trebuie să câștigăm. Noi suntem pe primul loc, ne facem datoria pe teren. Nu pot eu să comentez jocul nostru. Am câștigat cu 2-0, ce se mai poate spune. Să dea Dumnezeu să jucăm tot așa și să câștigăm toate meciurile”, a spus Gabriel Tamaș.

Fundașul formației steliste a mai precizat că va plăti dacă se va considera că a greșit: „Patronul echipei poate da în orice jucător. Altceva nu vreau să comentez. Eu am contract cu Steaua până în vară. Dacă voi fi amendat, voi plăti amenda. Cine greșește, plătește! Cât privește meciul cu Zurich, sper să nu mai repetăm greșelile din tur. Trebuie să mergem acolo și să câștigăm”.

ZURICH STEAUA LIVE.Formația elvețiană FC Zurich, adversara Stelei în grupa L din Europa League, a câștigat, duminică, meciul disputat în deplasare cu Neuchatel Xamax, scor 3-1, în runda a 13-a din liga secundă a Elveției. Partida FC Zurich – Steaua București se va juca joi, de la 22:05.

Golurile formației pregătite de către Uli Forte au fost marcate de Marco Schonbachler, în minutul 21, Moussa Kone, în minutul 68, și Sangone Sarr, în minutul 83. Pentru gazde a marcat Samir Ramizi, în minutul 72.

FC Zurich a evoluat în formula 4-2-3-1: Vanins – Stettler, Nef, Kecojevic, Alesevic – Sarr, Kukeli – Schonbachler (Winter 64′), Marchesano (Voser 73′), Rodriguez – Kone (Cavusevic 78′).

FC Zurich este neînvinsă în actuala stagiune a ligii secunde din Elveția și ocupă primul loc în clasament, cu 33 de puncte, 32 de goluri marcate și șapte primite.

Partida FC Zurich – Steaua București, programată în runda a 4-a din grupa L a Europa League, se va disputa joi, 3 noiembrie, de la 22:05, pe stadionul Letzigrund. În primul meci, disputat pe Arena Națională, cele două formații au remizat, scor 1-1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
O nouă eră de parteneriat între China și Rusia. Anunțul făcut de Xi Jinping și...
×