Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să se vaccineze împotriva Covid-19: „Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă”

Redactor:
Radu Cristian
Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să se vaccineze împotriva Covid-19: „Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă”
Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să se vaccineze împotriva Covid-19: „Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă” / Sursă Foto: Andrew Lloyd Webber, Twitter

Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să experimenteze vaccinul anti-Covid pe care îl dezvoltă Universitatea Oxford. În vârstă de 72 de ani, Andrew Lloyd a spus că va face orice pentru a demonstra că teatrele, actorii şi muzicienii se pot întoarce la lucru, scrie cotidianul britanic DailyMail.

Andrew Lloyd Webber  a fost un susținător vocal al culturii și artei în timpul pandemiei

În ultimele luni, atât , Andrew Lloyd Webber cât și producătorul său , Cameron Mackintosh, au fost foarte vocali în ceea ce privește ajutorul dat de guvernul britanic oferit industriei teatrului în timpul crizei.

Tocmai am încheiat vaccinul experimental Oxford Covid-19. Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă”, a scris compozitorul pe pagina sa de Twitter.

Lloyd Webber a mai transmis cu o zi înainte că este „încântat că va fi vaccinat în cadrul testelor pentru vaccinul Oxford Covid-19”.  „Admir cu adevărat modul în care acționați de fapt pentru a susține ceea ce credeți. Majoritatea oamenilor vorbesc doar mult, dar fac puțin”, a fost mesajul transmis de un fan de pe internet compozitorului.

Mesajul lui Wbber vine după ce producătorul său, Cameron Mackintosh, a confirmat că producţia ”Fantoma de la Operă” nu se mai joacă la West End după 34 de ani din cauza „problemelor financiare” cauzate de pandemia de coronavirus, potrivit DailyMail. Cariera ilustră a lui Webber ca  și compozitor include Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (1968), Jesus Christ Superstar (1970), Evita (1976), Cats (1981), The Phantom Of The Opera (1986) și School Of Rock (2015).

Vaccinul pentru Covid-19 al Universităţii Oxford ar putea fi disponibil de la sfârşitul anului 2020, dar nu este o certitudine

Oamenii de știință de la Oxford consideră că au făcut un progres important în demersul lor de a găsi un vaccin Covid-19. Aceștia au descoperit cum se declanșează un răspuns care poate oferi o „dublă apărare” împotriva virusului, relatează ziarul The Telegraph.

S-a reușit stimularea organismului pentru producerea anticorpilor

Probele de sânge prelevate de la un grup de voluntari din Marea Britanie, administrate într-o doză de vaccin, au arătat că au stimulat organismul să producă atât anticorpi cât și „celule T ucigătoare”, scria, în luna iulie, The Telegraph.

Descoperirea este promițătoare, deoarece mai multe studii au sugerat că anticorpii pot dispărea în câteva luni, în timp ce celulele T pot rămâne în circulație ani de zile.

Cu toate acestea, sursa ziarului a avertizat că rezultatele, deși „extrem de promițătoare”, nu au dovedit încă faptul că vaccinul celor de la Oxford oferă o imunitate de lungă durată împotriva Covid-19.

Cum a venit îmbrăcată o profesoară la școală! Elevii și colegii de catedră au crezut...
FOTO. Cristina Șișcanu, făcută praf la ‘Bravo, ai stil!’! Apariția ei a fost dezastruoasă: ce...
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Calendar Ortodox 21 septembrie, zi specială pentru cei plecați dintre noi
FOTO. Daniela Gyorfi, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Fanii au pus-o la zid: ‘Te-ai...
Culoarea care nu este prezentă pe niciun steag al vreunei țări. Care este explicația
Ţară care anunţă oficial că se confruntă cu al treilea val al pandemiei de coronavirus:...
Cum a venit îmbrăcată o profesoară la școală! Elevii și colegii de catedră au crezut...
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Supriză de PROPORȚII după ce a fost reconstruită fața unui CĂLUGĂR medieval. „Seamănă mult prea...
EXCLUSIV: Ce i se întâmplă acum primarului PNL, după ce și-a filmat fiica dezbrăcată, în...
Cum a crezut o profesoară că va scăpa de iubita fostului ei soț. Copiii ei...
Explozie la metrou: Călătorii au fost evacuaţi - VIDEO
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide