POZIȚIE. Senator, despre identitatea de gen: Băieți cu organe sexuale masculine puteau folosi toaleta fetelor

Redactor:
Radu Cristian
POZIȚIE. Senator, despre identitatea de gen: Băieți cu organe sexuale masculine puteau folosi toaleta fetelor
POZIȚIE. Senator, despre identitatea de gen: Băieți cu organe sexuale masculine puteau folosi toaleta fetelor / Sursă Foto: Mediafax Foto

Apariția cazurilor în care „băieți cu organe sexuale masculine” ar fi declarat că se simt fete și ar fi putut folosi toaletele și dușurile fetelor la școală este una dintre temerile senatorului PMP Cristian Lungu, inițiatorul modificărilor Legii Educației privind identitatea de gen.

Lungu spune că propunerea sa a venit dintr-o experiență personală

Cristian Lungu a declarat miercuri pentru Mediafax că propunerea sa legislativă de modificare a Legii Educației a venit dintr-o experiență personală întâlnită în mediul academic din SUA, unde a trăit 16 ani și a fost educat.

„Sub administrația Obama școlile publice din SUA erau obligate să implementeze această teorie de gen, cu consecințe foarte grave, iar recent președintele Trump a corectat această aberație. Am văzut băieți născuți cu organe sexuale masculine care nu puteau fi discriminați, iar dacă ei clamau verbal că se simt fete, trebuia să fie lăsați să folosească dușurile și toaletele fetelor. De asemenea, ei trebuia să fie lăsați să participe la competiții sportive dedicate doar fetelor”, a spus Lungu.

Senatorul spune că a încercat să pună „o pavăză” împotriva acestei „aberații”

Senatorul a precizat că a încercat să pună „o pavăză” împotriva acestei „aberații” ideologice, astfel încât să nu fie expuși și copiii din România la această opinie de gen.

Lungu susține că, după adoptarea modificării Legii Educației privind identitatea de gen, a văzut multă propagandă din partea UBB, Universității București, sau SNSPA, dar și „multă manipulare mai ales din partea asociațiilor comunității gay”, deși proiectul său nu are nicio legătură cu drepturile homosexualilor sau cu transgenderismul.

„Într-un memoriu pe care îl voi trimite UBB voi întreba pe cei de la Rectorat dacă sunt de acord ca la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Cluj băieții care spun că se simt fete pot să folosească dușurile și toaletele fetelor sau dacă pot participa la competiții sportive la care doar fetele au acces. Să clarificăm lucrurile”, a afirmat Cristian Lungu.

Potrivit acestuia, dacă nu se intervenea, se putea ajunge la situații în care un băiat să afirme că se simte într-o zi fată, apoi iar băiat, și că are „un gen fluid”.

„Exista riscul ca, la un moment, să ceară să li se treacă în cartea de identitate faptul că sunt de genul fluid”

„Exista riscul ca, la un moment, să ceară să li se treacă în cartea de identitate faptul că sunt de genul fluid, nu masculin sau feminin. Asta am încercat să împiedicăm, o separare artificială a genului de sexul biologic. Pericolul ar fi fost ca exemplele din SUA să le întâlnim și în România și s-ar fi creat o minoritate artificială, cu membri care susțin că se simt altfel decât ceea ce sunt biologic, și care ar fi cerut apoi drepturi și protecție și ar reclama că sunt discriminați”, a menționat senatorul PMP.

Lungu a precizat că la ora actuală sunt 114 genuri inventate.

Articolul 7 din Legea Educației, modificat în urma votului din Senat, prevede că în instituțiile de învățământ și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale, inclusiv în unitățile care oferă educație extrașcolară, sunt interzise „activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași”.

VIDEO | Ultima filmare cu Diego Maradona în viaţă: ”Este sfâşietoare” Un vecin a surprins...
Doliu uriaş în showbiz! A murit, iar el e devastat: 'Din păcate, a decedat! A...
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Locul din România unde coșurile sunt interzise în supermarket. Motivul e incredibil
Surse NYT: Israelul a comis asasinatul din Iran / Criza poate complica eforturile Administraţiei Joe...
Imagini cu sicriul deschis al lui Maradona stârnesc revoltă. Angajații de la pompe funebre s-au...
Doliu uriaş în showbiz! A murit, iar el e devastat: 'Din păcate, a decedat! A...
Ce a spus Diego Maradona înainte de a muri. Au fost ultimele cuvinte
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
ȘOCANT! Mihai Malaimare, la un pas de a-și pierde viața! Cum era să moară îndrăgitul...
ȘOCANT! Ce probleme are Silviu Biriș din cauza divorțului. Este halucinant...
Când va lua sfârșit pandemia? ”Mama” Polidinului a dat un RĂSPUNS ȘOCANT. Doar așa putem...
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
De ce a ajuns Selena, fiica lui Alex Bodi, în grija Biancăi Drăgușanu! Ce făcea...
Inchide