8 ȘTIRI DE LA ORA 8 – Cine a câștigat la Loteria Vaccinării. Premiile au depășit 1 milion de lei

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 - Cine a câștigat la Loteria Vaccinării. Premiile au depășit 1 milion de lei
Publicat: 01/01/2022, 08:00
Actualizat: 02/01/2022, 08:31

Ultimele extrageri pentru Loteria de Vaccinare au avut loc vineri, 31 decembrie, de la ora 20:45. Este vorba despre cea de-a paisprezecea extragere săptămânală, cea de-a treia extragere lunară, extragerile pentru premiul de 500.000 de lei și premiul de 1.000.000 de lei. (Citește mai multe aici…)

A murit Betty White, actrița care în luna ianuarie ar fi împlinit 100 de ani

Celebra actriță Betty White a murit, vineri dimineață, la vârsta de 99 de ani, au confirmat reprezentanții autorităților locale. Decesul a survenit la locuința sa, iar în luna viitoare ar fi împlinit 100 de ani, mai precis pe 17 ianuarie. (Citește mai multe aici…)

Dubai a intrat în 2022 cu un spectaculos joc de lumini și mii de artificii

Trecerea în anul 2022 a este marcată de un festival grandios în Dubai, cu sute de focuri de artificii, petreceri exotice, spectacole ale unor DJ internaționali și multe altele. Încă un an de incertitudine Covid a trecut, dar momentul pe care îl așteptam cu toții a sosit – un nou an, un nou început, 2022. În timp ce lumea se luptă cu încă o variantă a coronavirusului, Emiratele Arabe Unite au proiectat speranța prin organizarea unei serii de sărbători în întreaga țară pentru a întâmpina cu optimism anul 2022 (Citește mai multe aici…)

Doi tineri din Bihor, arestați după ce ar fi spart 11 biserici

Doi tineri au fost arestați după ce ar fi spart 11 biserici din Oradea. Aceștia ar fi furat mai mulți bani, suma totală ajungând la 14.700 de lei. Potrivit unui comunicat transmis joi de Poliţia Bihor, bărbații sunt bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. (Citește mai multe aici…)

Cinematografele franceze interzic popcornul și gustările ca măsură de protecție împotriva COVID-19

Măsurile COVID-19 care intră în vigoare luni, odată cu încheierea sărbătorilor de Anul Nou în Franța, vor aduce un și un repaus în cinematografele din hexagon unde va fi interzis consumul de popcorn și alte gustări, că măsură de protecție împotriva Covid-19. (Citește mai multe aici…)

Ce a scris în biletul de adio tânăra polițistă din Brașov care s-a sinucis cu arma din dotare

Oamenii legii au găsit mai multe bilete de adio în locuința în care polițista de 29 de ani s-ar fi sinucis, în noaptea de joi spre vineri, chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani.  Totul a plecat de la o ceartă dintre femeie și soțul ei, care este polițist și el. Motivul ar fi fost faptul că o cumnată se bagă în relația celor doi. După conflict, bărbatul a plecat de acasă și a discutat doar prin mesaje cu partenera lui. (Citește mai multe aici…)

Marea Britanie aprobă pastila antivirală anti-Covid-19 de la Pfizer

Marea Britanie a aprobat pastila anti-COVID-19 de la Pfizer pentru adulții care au o infecție ușoară până la moderată și care prezintă un risc ridicat de agravare a bolii. Paxlovid este al doilea antiviral ușor de administrat împotriva coronavirusului. (Citește mai multe aici…)

Momentul în care un jandarm este lovit cu pumnul în plină figură la tradiționala bătaie de la Ruginoasa

Un jandarm a fost lovit cu pumnul în zona feţei de un participant la tradiţionala bătaie de la Ruginoasa, judeţul Iaşi, el fiind transportat la spital. Cele două cete de tineri de la Ruginoasa care se întâlnesc an de an pentru un ritual foarte agresiv s-au îmbrâncit cu jandarmii, vineri, ei fiind nemulţumiţi că nu sunt lăsaţi să se bată. (Citește mai multe aici…)