Ce a scris în biletul de adio tânăra polițistă din Brașov care s-a sinucis cu arma din dotare. S-a împușcat în cap după un schimb de mesaje cu soțul ei, care era plecat de acasă

Ce a scris în biletul de adio tânăra polițistă din Brașov care s-a sinucis cu arma din dotare. S-a împușcat în cap după un schimb de mesaje cu soțul ei, care era plecat de acasă
Publicat: 31/12/2021, 16:26
Actualizat: 01/01/2022, 08:31

Oamenii legii au găsit mai multe bilete de adio în locuința în care polițista de 29 de ani s-ar fi sinucis, în noaptea de joi spre vineri, chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani. 

Totul a plecat de la o ceartă dintre femeie și soțul ei, care este polițist și el. Motivul ar fi fost faptul că o cumnată se bagă în relația celor doi. După conflict, bărbatul a plecat de acasă și a discutat doar prin mesaje cu partenera lui.

În biletul de adio găsit lângă trupul neînsuflețit al tinerei scria că prin acest gest va rezolva toate problemele, notează Antena 3.

Ea a lăsat mai multe bilete de adio, în care a spus că îi pare rău pentru ceea ce face, dar că este nemulțumită de viața personală, precum și de job-ul pe care îl avea.

De altfel, ea ar fi mers la serviciu joi și ar fi fost foarte tristă. Colegii ei au povestit că părea că a plâns.

Alarmat de faptul că nu îi răspunde la telefon, nici lui, nici tatălui ei, soțul polițistei a mers acasă și a constatat că aceasta s-a împușcat în cap.

Apoi, el a sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Conform sursei citate, mama fetei, diagnosticată cu Alzheimer, spune că fiica ei nu s-a sinucis, explicând faptul că biletul de adio nu este scris de tânăra de 29 de ani.

Polițista a fost crescută de mama ei până la 18 ani, iar apoi a fost dată afară din casă și susținută de bunicii materni.

Testată psihologic în ianuarie 2021

Tânăra avea funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod, din județul Brașov. Soțul ei lucrează tot în Poliției, iar cei doi erau căsătoriți de puțin timp, scrie Ziare.com.

„O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja, conform Newsbv.ro.

Între 2019 și 2021, femeia a lucrat la serviciului resurse umane, linia de muncă  secretariat, documente clasificate și arhivă, la Postul de Poliție Comunală Bod.

Din 1 martie 2021, a trecut în corpul ofițerilor de poliției, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologică pe care a făcut-o a avut loc în luna ianuarie 2021.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult