8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Curtea Constituțională judecă sesizarea președintelui Klaus Iohannis privind Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Curtea Constituțională judecă sesizarea președintelui Klaus Iohannis privind Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Curtea Constituțională judecă sesizarea președintelui Klaus Iohannis privind Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon
Publicat: 08/07/2020, 08:01

Curtea Constituțională judecă, miercuri, sesizarea referitoare la Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, după ce Klaus Iohannis a susținut că o asemenea sferă de reglementare este de esența unei simple declarații a Parlamentului.

Iohannis a sesizat CCR în privința Zilei Tratatului de la Trianon

Președintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituțională cu privire la Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, susținând că o asemenea sferă de reglementare este de esența unei simple declarații a Parlamentului, a unui anunț, fără caracter normativ, informează Mediafax.

Tom Hanks, primul interviu după ce s-a vindecat de coronavirus: Nu am niciun respect pentru cei care nu poartă mască!

Actorul american Tom Hanks este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţi în lupta cu noul coronavirus. El face apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei. „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”, a spus actorul.

O adolescentă a scăpat de cancer, dar a fost răpusă de coronavirus, după ce mama ei a dus-o la o „petrecere Covid”, desfășurată într-o biserică

O adolescentă în vârstă de 17 ani, care a trecut peste coșmarul cancerului, a fost răpusă de coronavirus, după ce mama ei a dus-o la o „petrecere Covid” cu 100 de persoane, într-o biserică, unde nimeni nu purta mască de protecție. Carsyn Davis a murit în Miami, Florida, luna trecută, iar mama ei, Carole Brunton Davis, a fost condamnată public pentru gestul de a-și duce fiica bolnavă la o petrecere uriașă, unde nu s-au respectat regulile privind prevenția răspândirii Covid-19.

Traian Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că dacă lucrurile nu se vor clarifica pe partea dreaptă a politicii în privința candidaturii la Primăria Capitalei, el este dispus să își asume candidatura din partea PMP. „Nu o să îmi las partidul”, a spus Băsescu.

Marcel Ciolacu, despre proiectul privind carantina: Un alt zombi legislativ

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a scris, marți seara, președintele PSD, Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al Guvernului privind carantina și izolarea.

„Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență. Invităm în Parlament societatea civilă să reparăm împreună haosul PNL”, a scris, marți seara, pe contul său de Facebook, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

Codruța Kovesi, pe urmele celor mai bogați infractori din Uniunea Europeană

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

EXCLUSIV. Program de reeducare special pentru ”Ucigașa de la metrou”! Participă la cursuri de istorie și geografie în închisoare, dar și la lecții despre familie (SURSE)

Magdalena Șerban, cunoscută de public și ca „ucigașa de la metrou”, după ce, la sfârșitul anului 2017, a omorât o tânără în vârstă de 25 de ani pe care a aruncat-o în fața metroului, are parte, la închisoare, de un tratament special. Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) încearcă reeducarea deținutei care, deși a fost condamnată pe viață, va fi eliberată, la un moment dat și se va întoarce în societate.

Firea: Nu mai candidez dacă Ponta sau Negoiță sunt peste mine în sondaje

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, marți seara, că nu mai candidează pentru al doilea mandat dacă cei care ar putea-o concura pe partea de centru-stânga, respectiv Robert Negoiță sau Victor Ponta, s-ar situa peste ea în sondaje.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Viața la bloc. Ce sancțiuni riști dacă ai musafiri gălăgioși de Paști
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
VIDEO. Delia, criticată că nu este feminină. Gestul total neașteptat pe care artista l-a făcut...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
MESAJE de PAȘTE 2024. Impresionează-ți rudele și prietenii de Sărbătorile Pascale