MESAJ. Tom Hanks, primul interviu după ce s-a vindecat de coronavirus: Nu am niciun respect pentru cei care nu poartă mască!

Redactor:
Mihai Georgescu
MESAJ. Tom Hanks, primul interviu după ce s-a vindecat de coronavirus: Nu am niciun respect pentru cei care nu poartă mască!
MESAJ. Tom Hanks, primul interviu după ce s-a vindecat de coronavirus: Nu am niciun respect pentru cei care nu poartă mască! / Foto: Captură YouTube.com

Actorul american Tom Hanks este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţi în lupta cu noul coronavirus. El face apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei. „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”, a spus actorul.

Actorul Tom Hanks a dezvăluit că este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile din Statele Unite pe fondul combaterii epidemiei de coronavirus, scrie Mediafax.

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă – purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă mâinile”, a spus Hanks în timpul unei apariţii televizate, potrivit AP. Este primul său interviu accordat de când a contractat noul coronavirus.

Filmul „Greyhound”, care urmează să fie lansat în curând, l-a inspirat pe actor să facă apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.

„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a declarat Hanks.

De asemenea, actorul a spus că nu are „nici un respect” pentru cei care refuză să poarte mască.

Tom Hanks și soția au donat sânge pentru un vaccin anti-COVID, după ce s-au vindecat de coronavirus

Tom Hanks şi soţia sa, actriţa Rita Wilson, au donat sânge pentru un studiu care are ca scop crearea unui vaccin împotriva coronavirusului, după ce chiar ei s-au vindecat de COVID-19.

Actorul și soția sa, diagnosticați cu COVID-19. „Ce este de făcut acum?”

La începutul lunii martie, actorul Tom Hanks a anunțat că el și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, potrivit CNN.

Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks și-a anunțat urmăritorii de pe rețeaua socială că se afla în Australia, alături de soția sa, în momentul în care au fost testați.

GREYHOUND (2020)

Tom Hanks revine într-un nou film a cărui acțiune se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, inspirat de Bătălia din Atlantic. Actorul joacă rolul unui căpitan aflat la conducerea unui convoi de nave aliate, care transportă mii de soldați prin apele tulburi din „Abisul Negru”, destinația lor fiind prima linie a frontului. Eroii rămân timp de cinci zile fără suport aerian și trebuie să se lupte cu submarinele naziste, pentru a-și păstra șansa de a câștiga războiul. Filmul este regizat de Aaron Schneider, după un scenariu scris de Tom Hanks.

Inchide