8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Hotărâre CNSU: Se redeschid restaurantele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie, în anumite condiţii

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Hotărâre CNSU: Se redeschid restaurantele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie, în anumite condiţii
8 știri de la ora 8. Hotărâre CNSU: Se redeschid restaurantele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie, în anumite condiţii
Publicat: 28/08/2020, 08:00
Actualizat: 06/04/2021, 16:18

Trei asociații de elevi anunță că depun plângere penală împotriva lui Orban, Turcan și Anisie

Trei asociații de elevi anunță că depun plângere penală pe numele premierului Ludovic Orban, al vicepremierului Raluca Turcan și al ministrului Educației Monica Anisie, pe care îi acuză de abuz în serviciu, în scandalul izbucnit după declarațiile privind măștile pe care trebuie să le cumpere elevii.

Astăzi a început campania electorală!

Ludovic Orban a anunțat regulile care vor trebui a fi respectate în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale. Astfel, candidații și echipele de susținători vor trebui să poarte masca sanitară, reguli similare ce trebuie a fi respectate și la evenimentele culturale.

Donald Trump îl numește pe Biden „groparul Americii”! Republicanii și-au ales liderul

Afirmații șocante făcute de Donald Trump cu privire la rivalul său democrat în cursa pentru Casa Albă. De pe peluza Casei Albe, președintele SUA l-a numit pe Joe Biden „groparul Americii”, o etichetă care șochează până și o anumită parte a electoratului republican.

Doi morți în urma unor confruntări la sud de Beirut

Două persoane au fost ucise și cel puțin alte trei au fost rănite în urma unor confruntări într-un oraș aflat la sud de capitala Libanului, Beirut. Armata libaneză a declarat pe contul său de Twitter că a desfășurat forțe în orașul Khaldeh pentru a „controla situația” și a restabili calmul.

Horoscopul zilei de 28 august 2020. „Peștii” sunt romantici și poetici

Horoscopul zilei de 28 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, aflată în tranzit prin sensibila zodie Rac face un aspect benefic cu planeta imaginației și a viselor, Neptun, aflat, însă, în retrogradare în zodia Pești.

Cine sunt invitații Emmei Zeicesu la ediția Gândul LIVE de vineri

Dr. Valeriu Gheorghiță, medic primar infecționist la Spitalul Militar, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 28 august, de la ora 11.30.

Asistenta româncă care a plecat în infernul din Italia și a muncit cot la cot cu medicii din prima linie a pandemiei: „Tot ceea ce s-a văzut la televizor a fost real, n-au fost minciuni”

Maria Casoni, asistentă la serviciul de urgență al Spitalul Clinic Județean Târgu Mureș și voluntară timp de trei săptămâni la ATI în spitalele din Italia, a povestit pentru GÂNDUL experiența ei din prima linie de pe meleagurile italiene, una dintre cele mai lovite țări de epidemia de coronavirus: „Atunci când pierzi un pacient rămâi marcat, n-ai cum să nu. Tot ceea ce s-a văzut la televizor a fost realitate, n-au fost minciuni”, mărturisește asistenta medicală.