8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Musta, un nou avertisment: Există pacienți infectați, care nu știu că au și alte boli. „Nu avem cultura de a ne verifica sănătatea”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Musta, un nou avertisment: Există pacienți infectați, care nu știu că au și alte boli. „Nu avem cultura de a ne verifica sănătatea”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Musta, un nou avertisment: Există pacienți infectați, care nu știu că au și alte boli. „Nu avem cultura de a ne verifica sănătatea”
Publicat: 31/07/2020, 07:56

Medicul Virgil Musta atrage atenția asupra faptului că mulți dintre pacienții ajunși la spital, infectați fiind cu noul coronavirus, nu știu că au și alte boli, care, în combinație cu Covid-19 îi pot aduce într-o stare gravă. Problema este că românii nu sunt obișnuiți să meargă la doctor periodic pentru a-și examina starea de sănătate spune medicul de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

Medicul Musta dezvăluie o altă problemă a coronavirusului în România. Există pacienți infectați care nu știu că au și alte boli. „Nu avem cultura de a ne verifica sănătatea în mod periodic”

„Noi nu avem (n.r. – românii) cultura de a ne verifica sănătatea în mod periodic. Dacă s-ar întâmpla o dată pe an de exemplu, să efectuăm controale, s-ar descoperi din timp anumite afecțiuni”, a declarat medicul Virgil Musta.

Noi probleme pentru pacienții cu coronavirus. 1 din 8 riscă să rămână cu aceste sechele

Coronavirusul poate cauza probleme de auz pentru 1 din 8 pacienți, relevă un studiu. ORL-iștii de la Universitatea din Manchester au analizat 121 adulți cu coronavirus, care au ajuns la Spitalul Wythenshave. 16 dintre aceștia au spus că auzul lor s-a deteriorat în opt săptămâni de la externare.

Celebru milionar român, infectat cu coronavirus! Afaceristul a vorbit despre agonia sa: „Pe cei care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum”

Un celebru milionar român a fost infectat cu noul tip de coronavirus și a povestit prin ce agonie a trecut, din cauza teribilului virus.

Nouriel Roubini, interviu incendiar: „Mulți dintre oamenii pregătiți ai României au plecat în afară”

Celebrul econimist Nouriel Roubini, supranumit „Dr. Doom”, după ce a prevăzut Marea Criză din 2008, analizează la sânge economia românească, într-un interviu oferit celor de la Observatorul Antenei 1. Cresc taxele? Ce ne așteaptă după alegeri? Și ce carte trebuie să jucăm pe plan internațional? Roubini încearcă să găsească răspunsurile pentru România!

Șeful Poliției Metrou, Emanuel Marin Nica, prins băut la volan. Ce a urmat, este demn de filmele americane

Șeful Poliției Metrou din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB), Emanuel Marin Nica (49 de ani), fostul șef al IPJ Ilfov, a fost prins băut la volan, miercuri, 29 iulie.

Horoscop, 31 iulie 2020. „Gemenii” ar trebui să petreacă mai mult timp în natură, pentru a scăpa de stresul acumulat în ultimul timp

Horoscopul zilei de vineri, 31 iulie 2020. Nativii din zodia „Fecioară” primesc o veste bună pe plan financiar, astfel că reușesc să scape de stresul legat de bani.

Povestea lui Ovi D. Pop, artistul fotograf care a adus numele României pe poziția 9 a celui mai prestigios top al fotografiei mondiale: „Până să descopăr partea artistică a fotografiei, a trebuit să trec printr-o perioadă dificilă din viaţa mea”

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 31 iulie, de la ora 11.30

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 31 iulie, de la ora 11.30.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”