8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Virgil Musta lansează un scenariu sumbru: Ce facem dacă rămânem fără locuri în spitale pentru bolnavii de COVID-19?

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Virgil Musta lansează un scenariu sumbru: Ce facem dacă rămânem fără locuri în spitale pentru bolnavii de COVID-19?
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Musta, un nou avertisment: Există pacienți infectați, care nu știu că au și alte boli. „Nu avem cultura de a ne verifica sănătatea”
Publicat: 10/07/2020, 07:56
Actualizat: 10/07/2020, 08:03

Medicul Virgil Musta de la Timișoara trage un semnal de alarmă asupra posibilității pericolului ca pacienții bolnavi de Covid-19 să nu mai aibă locuri în spitale. „Foarte probabil să ajungem la situația primul venit, primul servit”, spune medicul-șef al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, care menționează că vom putea ajunge în situația cumplită ca pacienții în stare gravă să fie trimiși la domiciliu, unde ar putea deceda. 

Virgil Musta, despre situația dramatică a „primului venit, primului servit”

„Din păcate, numărul de cazuri crește pe zi ce trece și ne așteptăm să crească în continuare. Problema este că la la un moment dat numărul de cazuri va depăși capacitatea spitalelor din țara noastră și a secțiilor de terapie intensivă. Atunci vom avea o problemă”, a declarat Virgil Musta.

Președintele Boliviei, testat pozitiv pentru coronavirus!

Focar de coronavirus în Guvernul Boliviei! Președintele țării, Jeanine Anez, a fost testat pozitiv pentru virus. Executivul bolivian a anunțat că alţi şapte miniştri, inclusiv Ministrul Sănătăţii, au fost depistați cu Covid-19.

Angajat al Biroului de Presă al lui Merkel, suspectat de spionaj pentru Egipt

Un angajat al Biroului de presă al Cabinetului Angela Merkel este suspectat de activităţi de spionaj în favoarea Egiptului, relevă un raport citat de presa germană.

EXCLUSIV. Povestea românului care, timp de 10 ani, a fost consilier local în Italia: „Nu e ușor să pătrunzi în viața politică din România, iar românii din Diaspora sunt folosiți doar în campanie electorală”

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

PSD: Persoanele care fug din izolare, băgate în carantină pe cheltuiala lor / Legea a fost votată în Camera Deputaţilor

Proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea a intrat astăzi în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor. Astfel, persoanele care fug din carantină sau izolare vor fi băgate în carantină instituționalizată pe cheltuială proprie.

GÂNDUL LIVE. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, printre invitații Emmei Zeicescu, vineri, 10 iulie, de la 11.30

GÂNDUL LIVE. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și Cristian Pîrvulescu, politolog, într-un dialog incendiar cu Emma Zeicescu, vineri, 10 iulie, începând cu ora 11.30!

USA. Fauci afirmă că statele cu focare majore ar trebui să „ ia din nou în calcul închiderea”

Anthony S. Fauci, renumitul oficial american însărcinat cu problemele legate de boli infecțioase din SUA, recomandă ca unele state să ia în considerare în mod serios din nou „închiderea”, dacă se confruntă cu reapariții majore ale virusului – un avertisment care contravine presiunii președintelui Trump de a redeschide țara cât mai repede posibil, relatează publicația americană Washington Post.

EXCLUSIV. Fostul socru al lui Adrian Mutu ține cu dinții de beneficiile postului de Consul general la Milano! Acuză Guvernul Orban că l-a ”executat”, dar judecătorii au descoperit altceva + Ce jocuri face acum diplomatul cu state vechi în Miliție?! (MOTIVARE)

GÂNDUL.RO vă prezintă informații în exclusivitate despre acest proces în timpul căruia Tiberiu Dinu (fost ofițer în Miliție) a acuzat Guvernul Orban de fake-news în legătură cu persoana sa și a solicitat anularea Hotărârii de Guvern nr. 810/13.11.2019 prin care s-a dispus rechemarea de la post.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte