Accident cutremurător în Brașov: Copil în comă după ce a trecut strada prin loc nepermis și a fost lovit de o mașină

Redactor:
Ioana Sfârlea
Accident cutremurător în Brașov: Copil în comă după ce a trecut strada prin loc nepermis și a fost lovit de o mașină
Un copil în vârstă de 8 ani a fost transportat în stare foarte gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce trecea strada prin loc nepermis, în localitatea Moeciu de Jos, județul Brașov. Potrivit pompierilor, copilul era în comă în momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD.

Un copil în vârstă de 8 ani, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, în localitatea Moeciu de Jos, județul Brașov, a fost lovit, luni, de un autoturism.

Potrivit pompierilor, în urma impactului, copilul a fost rănit grav, fiind inconștient și intubat în momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Politiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide