ACCIDENT ÎN LANȚ pe Autostrada A1 București – Pitești. Nu au fost înregistrate victime

ACCIDENT ÎN LANȚ pe Autostrada A1 București - Pitești. Nu au fost înregistrate victime
Publicat: 04/11/2012, 20:17
Actualizat: 29/03/2019, 20:07

Cinci autovehicule s-au tamponat, duminică seară, pe Autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 23, în zona județului Giurgiu, din cauza nepăstrării distanței regulamentare între mașini, în urma incidentului nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit șefului Poliției A 1, comisar șef Emilian Buican, la fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și ambulanțe, iar mașinile implicate în accident au fost scoase de pe banda a doua a sensului de circulație Pitești – București, unde s-au ciocnit, fiind împinse pe banda de urgență.

„Tamponarea a avut loc pe sensul Pitești – București, calea 2 a A 1, la kilometrul 23, unde nepăstrarea distanței de siguranță față de mașina din față a avut drept consecință un incident în lanț, cu cinci mașini, dar din fericire fără victime”, a declarat șeful Poliției A1, comisar șef Emilian Buican.

Potrivit aceleiași surse, traficul rutier a fost blocat timp de câteva minute din cauza tamponării în lanț, iar ulterior autovehiculele implicate au fost scoase pe banda de urgență.

„Nu este ceață, în zonă nu plouă, iar carosabilul este bun. Se fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut tamponarea, cel mai probabil, frâna unui șofer a avut drept consecință intrarea în coliziune a mașinilor din spate, ai căror conducători auto au fost surprinși, în condițiile în care distanța dintre mașini a fost una care nu a putut permite evitarea coliziunii”, a declarat șeful Poliției A 1, comisar șef Emilian Buican.

La ora transmiterii acestei știri, circulația pe calea 2 de rulare a Autostrăzii București – Pitești, dinspre județul Argeș înspre Capitală, în dreptul kilometrului 23, se desfășoară îngreunat, sub supravegherea lucrătorilor de la Poliția A1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase