Accident tragic în Ialomița de Crăciun: Trei decedați și patru răniți. Arafat: a fost activat planul roșu

Accident tragic în Ialomița de Crăciun: Trei decedați și patru răniți. Arafat: a fost activat planul roșu
Angajații Ambulanței nu au fost echipat corespunzător / Sursa: Mediafax
Publicat: 25/12/2019, 16:57

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Ialomița, la ieșirea din Urziceni către Buzău, pe DN2, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme (coliziune frontală), scrie Mediafax.

Reprezentanții ISU Ialomița au anunțat, la rândul lor, că accidentul s-a soldat cu 7 victime.

Trei dintre victime au murit pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conștiente.

„A fost activat planul roșu, au fost trimise mai multe echipaje SMURD și de la Ambulanță, plus elicopterul SMURD București la fața locului. Din păcate, s-a constatat decesul a trei persoane care aveau leziuni incompatibile cu viața, deci nu puteau fi resuscitate”, a declarat Raed Arafat la Antena3.

Potrivit șefului DSU și secretarului de stat în MAI, o persoană aflată în stare de inconștiență a fost preluată de un echipaj SMURD din București cu elicopterul și alte două persoane urmează să ajungă în Capitală pentru investigații.

„Din cele 4 victime, două au traumatisme mai ușoare și au fost preluate de SAJ și transportate la spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la București și cea de/a patra este la locul intervenției si va pleca cu elicopterul SMURD la București”, anunță ISU Ialomița.

În zonă traficul este blocat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase