Acuzații de tentativă de viol, într-o stație de autobuz din Constanța / Bărbatul acuzat este recidivist

Redactor:
Andreea Tobias
Acuzații de tentativă de viol, într-o stație de autobuz din Constanța / Bărbatul acuzat este recidivist
Bărbatul acuzat că a încercat să violeze, duminică seara, o femeie într-o stație de autobuz din Constanța, fusese condamnat la închisoare pentru viol și a ieșit din închisoare după trei ani.

UPDATE Bărbatul acuzat de tentativă de viol într-o stație din Constanța e recidivist

Bărbatul acuzat că a încercat să violeze o femeie pe o stradă din Constanța are antecedente penale, ispășind o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru o faptă de viol.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost condamnat, în anul 2007, pentru o faptă de viol comisă în județul Vaslui.

El a fost eliberat după ce a ispășit trei ani de închisoare, în 2010.

Acum, după audieri, a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă la viol și urmează să fie dus în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la viol.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, duminică seara polițiștii Secției nr. 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanța. Patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanța.

O persoană a scris pe Facebook că bărbatul a luat o femeie din stație, i-a pus mâna la gură și a vrut să o violeze, „având pantalonii în vine. L-a văzut un om și a început să-l alerge, apoi l-au prins băieții de la barul din cartier”. O altă persoană a scris pe Facebook că Poliția ar fi spus că nu vine la caz decât dacă sunt „dovezi concrete” că este vorba despre tenativă de viol, însă s-a dovedit că polițiștii au ajuns la caz în câteva minute.

„Apelul 112 a fost direcționat imediat către dispeceratul Secției 5 Politie Constanța, care a trimis de îndată patrula de ordine și siguranță publica la fata locului”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean.

Știrea inițială. Un bărbat este acuzat că a încercat să violeze, duminică seara, o femeie într-o stație de autobuz din Constanța. În mediul online au existat nemulțumiri legate de intervenția Poliției, însă s-a dovedit că polițiștii au ajuns la caz în câteva minute și l-au dus pe presupusul agresor la audieri.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, duminică seara polițiștii Secției nr. 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanța.

Patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanța.

Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Ulterior, acesta a solicitat asistență medicală și a fost însoțit de polițiști și personal medical pentru investigații de specialitate.

O femeie a scris pe Facebook că bărbatul a luat o femeie din stație, i-a pus mâna la gură și a vrut să o violeze, „având pantalonii în vine. L-a văzut un om și a început să-l alerge, apoi l-au prins băieții de la barul din cartier”. O altă persoană a scris pe Facebook că Poliția ar fi spus cp nu vine la caz decât dacă sunt „dovezi concrete” că este vorba despre tenativă de viol, însă s-a dovedit că polițiștii au ajuns la caz în câteva minute.

„Apelul 112 a fost direcționat imediat către dispeceratul Secției 5 Politie Constanța, care a trimis de îndată patrula de ordine și siguranță publica la fata locului”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean.

Inchide