Acuzații grave la adresa unei echipa românești de fotbal foarte cunoscută: Ne-a promis 10.000 de euro pentru o victorie cu…

Acuzații grave la adresa unei echipa românești de fotbal foarte cunoscută: Ne-a promis 10.000 de euro pentru o victorie cu...
Publicat: 16/10/2019, 11:50

Faptul că FCSB le oferă câte 10.000 de euro pentru un succes în fața echipei CFR Cluj; meciul urma să îi facă pe rivalii din București campioni. Cel care s-a opus a fost Cristi Săpunaru, care a răspuns în numele colegilor săi și a refuzat oferta. Partida dintre Rapid și CFR Cluj s-a încheiat cu victoria ardelenilor. „Beira-Mar m-a vândut la Rapid. Am fost eu și Joao Paulo, care a jucat la U. Leiria. Asta este ireală (n.r. ce urmează să povestească). Îmi amintesc că am jucat la Cluj (n.r. cu CFR), care se bătea la titlu cu rivala Rapidului, Steaua. Conducerea ne-a anunțat că Steaua ne dă câte 10.000 de euro pentru fiecare jucător dacă învingem Clujul. În acel moment, Săpunaru, care mai târziu a plecat la FC Porto, s-a ridicat și a început să țipe.

A zis că nu putem bate Clujul, pentru că Steaua nu trebuie să iasă campioană. El era rapidist. Steaua nici măcar nu s-a gândit la așa ceva. Am pierdut cu 1-0 și, interesant, golul a venit după o minge în spatele lui Săpunaru, dar el a făcut un meci bun. Am pierdut atunci 10.000 de euro”, a declarat Vasco Matos pentru Mais Futebol.

Vasco Matos a evoluat pentru Rapid în perioada februarie – iulie 2008. A prins doar 4 meciuri, iar ulterior s-a întors în Portugalia unde și-a încheiat cariera în 2016. De-a lungul anilor, el a bifat echipe de tradiție precum Vitoria Setubal, Olhanense, Portimonense și echipa a doua a lui Sporting Lisabona.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase