Aglomerație pe drumurile de la mare și munte. Coloană de câteva sute de metri pe Podul Agigea. La intrarea în București se circulă bine

Publicat: 01/05/2017, 20:25
Actualizat: 02/05/2017, 08:27

Reprezentanții IGPR au anunțat că pe Drumul Național 39, în zona Podului Agigea, s-a format deja o coloană de mașini pe o distanță de aproximativ 400 de metri.

Totodată, din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulația rutieră pe DN22 Constanța – Tulcea este întreruptă pe ambele sensuri în zona localității constănțene Sibioara, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. Patru persoane au fost rănite în urma coliziunii, starea lor fiind stabilă. Cele patru victime, conștiente, au fost transportate deja la spital, potrivit polițiștilor constănțeni.

Totodată, polițiștii avertizează că, pe drumul dinspre mare (pe Autostrada Soarelui), un punct în care poate să apară aglomerație în a doua parte a zilei este stația de taxare de la Fetești. Pentru a evita așteptarea, șoferii sunt sfătuiți să plătească taxa prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 sau la benzinăriile de pe autostradă. Se poate trece prin stație liber, cu condiția ca taxa să fie plătită ulterior, până a doua zi, la ora 24. În cursul zilei de luni, traficul de pe A2 va fi supravegheat și din elicopterul Ministerului de Interne în intervalul 14-20.

Și pe Drumul Național 1, se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul de coborâre Brașov-Ploiești, polițiștii recomandând șoferilor folosirea DN1A.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase