Laura Petrescu
08.11.2019
Știri

Alegeri prezidențiale 2019 | Sesizare la Poliție că un primar din Argeș lipește afișe cu Dăncilă. Primar: Așa am vrut eu

Alegeri prezidențiale 2019 | Sesizare la Poliție că un primar din Argeș lipește afișe cu Dăncilă. Primar: Așa am vrut eu
Primarul unei comune din județul Argeș a fost reclamat la Poliție că lipește pe gardurile caselor și pe panourile electorale afișe în care îi îndeamnă pe oameni să voteze cu Viorica Dăncilă. Primarul spune că așa a vrut el să procedeze și se întreabă ce crimă a făcut.

Reprezentanții Poliției Argeș au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au fost începute verificările după sesizare.

Surse judiciare au precizat că polițiștii au fost sesizați că primarul comunei Dârmănești a lipit afișe prin care îndeamnă localnicii să o voteze pe Dăncilă.

„Stimați concetățeni, vă rog respectuos să ieșiți la vot în data de 10.11.2019 și să votați PSD, respectiv pe Viorica Dăncilă. Noi, comuna Dârmănești, am luat bani de la PSD pentru dezvoltarea și înfrumusețarea comunei noastre. Vă mulțumesc. Cu respect, primar Emilian Ciolan”, scrie pe afișe.

„Așa am vrut eu, așa am simțit eu, ca persoană fizică. Am simțit că așa e cel mai corect. Ce mare crimă am făcut?”, a declarat primarul comunei argeșene Dârmănești, Emilian Ciolan, pentru MEDIAFAX.

Primarul a spus că a dat deja ordin ca afișele să fie date jos.

În acest caz a fost sesizată și Autoritatea Electorală Permanentă.

Inchide