Alertă în Capitală. O fetiță de 12 ani a dispărut de patru zile. Poliția face apel la populație

Alertă în Capitală. O fetiță de 12 ani a dispărut de patru zile. Poliția face apel la populație
Publicat: 07/10/2021, 15:50
Actualizat: 07/10/2021, 17:56

Este alertă în București. O fetiță de doar 12 ani a dispărut de duminică, 3 octombrie, dintr-o locaţie din Sectorul 4. Polițiștii fac apel la populație pentru găsi minora.

Iuliana Georgiana Tudoran, în vârstă de 12 ani, este de negăsit. Copila a dispărut acum 4 zile, iar Poliţia Capitalei face apel la populație.

Fata a plecat de acasă în data de 3 octombrie, din Sectorul 4 şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:

-înălțime: 1,50 m
-greutate: 45 kg
-ochi căprui
-păr negru
-constituţie atletică
-ten închis la culoare

La data dispariţiei purta pantaloni negri şi geacă de blugi.

În cazul în care aveți indicii care ar putea duce la depistarea copilei, vă rugăm să apelați numărul unic de urgenţă 112.

Iuliana Georgiana Tudoran a mai fost dată dispărută în decembrie 2020

În anul 2020, T. Iuliana Georgiana a dispărut în condiții misterioase, din Sectorul 4,  și a fost găsită după două zile de căutări. Primele indicii ale Poliției, la vremea respectivă, arătau că fetița ar fi fost urmărită și răpită de un bărbat necunoscut, după ce anchetatorii au aflat că minora a fost ținta unui pervers care a încercat să o agațe pe Internet.

Minora a explicat pe pagina ei de Facebook, la momentul respectiv: „Nu dați cereri la acest cont sau la acestă Ionela Elena! Este un om în toată firea și a făcut un cont fake, Eu am crezut că este acea fetiță, până acum, pe seară. Mă sunase și eu am răspuns. Am închis camera și am văzut că se auzea un radio eu am închis și am spus: Gata, eu dau block, ești dubioasă! După care a spus că face un cont fake cu pozele mele de pe faceebook ca și cel de mai jos. Eu, fiind tare în gură, l-am înjurat de morți și etc. și a făcut acest cont. Voiam să anunț toți copiii de 9-10 sau 11ani, nu dați mesaj!!! Eu nu am știut cine este sau cine se ascunde în spatele acestui cont @Ionela Elena dar acum știu și nu se va mai întâmpla această greșeală. Vă pup pe toți și aveți grijă cu cine vorbiți! Puteți distribui, să vadă și prietenii voștri!”, a fost mesajul postat de fata dispărută pe 12 decembrie 2020.

Poliția Capitalei a găsit minora după două zile de la dispariția din decembrie 2020.

„Minora a fost găsită, este în stare bună și a declarat că nu a fost victima unei infracțiuni. Părinții sunt despărțiți, iar fata locuia temporar la unul dintre aceștia. A declarat că a fugit, pentru a putea sta câteva zile cu sora ei, aflată în grija celuilalt părinte. Am sesizat deja Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului, pentru a fi efectuată o anchetă socială și a fi luate măsurile care se impun”, au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, surse apropiate anchetei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase