ALERTĂ METEO: Temperaturile cresc ușor, dar continuă ploile. Cum va fi vremea în următoarele trei zile

De azi, ploile se restrâng. Va mai ploua izolat în sud-vest, centru și sud-est iar la munte mai sunt posibile precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, pe litoral și la altitudine.

ROMÂNIA, VINERI

TEMPERATURI ÎN CREȘTERE UȘOARĂ

De azi, ploile se restrâng. Va mai ploua izolat în sud-vest, centru și sud-est iar la munte mai sunt posibile precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, pe litoral și la altitudine. Maximele termice vor crește ușor, până la 13 grade Celsius.

ROMÂNIA, VINERI NOAPTEA

CEAȚĂ, TEMPERATURI NEGATIVE ÎN TRANSILVANIA

În această noapte cerul va fi variabil iar ploile vor fi izolate. În Transilvania, temperaturile vor fi preponderent negative, cu minime de până la -8 grade Celsius. În restul țării, acestea vor fi cuprinse între 0 și 6 grade. Dimineața sunt condiții de ceață.

BUCUREȘTI

VREME MAI CALDĂ ÎN WEEK-END

În Capitală vremea va fi rece și azi, cu ploi în prima parte a zilei. Maxima termică va fi de 10 grade iar minima de 1 grad Celsius. Mâine, vremea se încălzește și devine normală pentru începutul lunii noiembrie. Maxima va fi de 14 grade Celsius iar minima va fi de 5. Duminică va fi și mai cald, până la 18 grade, iar cerul va fi mai mult senin. Dimineața și seara vor fi condiții de ceață.

MUNTE

CER VARIABIL, VÂNT CU INTENSIFICĂRI LA ALTITUDINE

La munte azi cerul va fi variabil și mai sunt posibile precipitații mixte la altitudine unde și vântul va avea intensificări. Temperaturile diurne vor ajunge la 10 grade, iar cele nocturne vor fi cuprinse între -3 și 2 grade Celsius.

ȚARĂ, URMĂTOARELE 3 ZILE

URMEAZĂ UN WEEK-END CU VREME CALDĂ

În week-end vremea devine mai caldă, cu maxime de până la care vor ajunge duminică la 21 de grade Celsius. Mâine mai sunt prognozate ploi în vest, nord și centru iar duminică în vest, nord-vest și centru. Vântul va avea intensificări la munte, în vest, nord-vest și est. Dimineața și noaptea, mai ales în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Inchide