Almășan, despre șefii din Televiziunea Publică: „Cum e și cu președinții ăștia, ai TVR… Odată instalați, capătă mentalitatea de stăpâni, tratându-ne ca pe niște slugi jegoase”

Almășan, despre șefii din Televiziunea Publică: „Cum e și cu președinții ăștia, ai TVR... Odată instalați, capătă mentalitatea de stăpâni, tratându-ne ca pe niște slugi jegoase
Publicat: 04/07/2019, 10:59

„Desigur, oala e comună, dar nu-i bag chiar pe toți în ea. (…) Restul, toți – o apă și-un pământ, la fel cum a ajuns, de altfel, și „moșia” pe care vremelnic au administrat-o”, scrie Almășan pe site-ul femeide10.ro.

Vedeta vorbește deschis despre experiența în TVR: „…Mi-au trecut prin viață destui. Noi, ăstia, pălmașii, rămâneam să trudim pe ogoarele noastre chinuite, încercând să obtinem, din aproape „nimic”, recolte care să conteze, iar ei… se perindau prin fruntea noastră, lăsând cel mai adesea urme de sânge și lacrimi.”

Marina Almășan scrie că mulți dintre cei de la conducere au uitat motivul pentru care se află acolo. „Odată instalați, capătă automat mentalitatea de stăpâni, tratându-ne pe noi, toți ceilalți, ca pe niște slugi jegoase”, susține aceasta.

Vedeta nu se sfiește să aducă în discuție „colaborările suspecte, cu proiecte venite „din afară””, din cauza cărora „profesioniștii din interior rămân pe tușă”.

Potrivit acesteia, odată trași la răspundere, șefii se apără și acuză „o imixtiune a Politicului în guvernarea instituției” – „Același Politic este cel care i-a cocoțat și pe ei în locul în care se află”, afirmă prezentatoarea TVR.

„.Încolonați într-o tăcere bolnavă, împăcându-se cu gândul că „nimic, niciodată nu va mai putea fi schimbat aici”, angajații postului public, umiliți prin tot ceea ce i se întâmplă instituției căreia i-au jurat credință, încearcă să-și facă, in continuare, datoria cu aceeași seriozitate și dăruire, numărându-și în gând, cu disperare, anii până la pensie. Chiar dacă mulți dintre ei poate nu o vor mai apuca…”, conchide Almășan.

Foto: Mediafax Foto / Răzvan Lupică

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase