Amanta preotului din Iași s-a întors la soțul ei. Femeia fusese bătută de soț și plecase de acasă

Amanta preotului din Iași s-a întors la soțul ei. Femeia fusese bătută de soț și plecase de acasă
Sursa FOTO: Facebook Alexandra Diana Scrijan-Nicai
Publicat: 15/08/2022, 23:00
Amanta popii de la Scobâlțeni s-a întors acasă. După ce s-a aflat o vreme în grija DGASPC Iași după bătăile primite de la soț, Alexandra s-a întors acasă la Podu Iloaiei. 

Alexandra e acum liniștită acasă în Podul Iloaiei, pentru că soțul bătăuș e departe. Cu toate acestea, e neclar dacă preotul care i-a oferit alinare vrea să mai vorbească cu ea, potrivit BZI.

Din păcate, femeia pare să-și accepte soarta și ar sta alături de soț chiar dacă va mai încasa bătaie.

”S-a întors acasă, la Scobâlțeni. Cred că o să se împace cu soțul, nu știm. Oricum, el cred că o să fie închis ceva vreme, nu are unde să se ducă. La părinții ei nu are condiții, nu pleacă de la Scobâlțeni nici dacă o mai bate”, a explicat un vecin, conform sursei citate.

Inclusiv socrii fetei, cei care nu mai voiau să audă de ea, ar fi dispuși să o ierte și să își vadă de viață.

”Ai lui nu au vrut să o mai primească. Erau supărați că el a intrat la pușcărie din cauza ei, dar acum s-au liniștit. E și copilul la mijloc, de asta cred că este liniște”, a explicat localnicul.

Între timp, soțul femeii, Gheorghe Nicăi Crijan, e acuzat de șantaj și violență. În acest caz, preotul și amanta Alexandra sunt considerați părți vătămate.

”Instața admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpat. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie, în formă continuată, pentru o perioadă de 30 de zile.

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au transmis judecătorii ieșeni.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase