Anchetă a Corpului de control al premierului la IPJ Cluj, după demisia polițistului care susține că a fost umilit de un șef pe care l-a amendat în trafic

Anchetă a Corpului de control al premierului la IPJ Cluj, după demisia polițistului care susține că a fost umilit de un șef pe care l-a amendat în trafic
Publicat: 04/10/2013, 11:31
Actualizat: 29/03/2019, 20:06

Corpul de control al premierului a început, vineri, o anchetă la IPJ Cluj, după ce un polițist a demisionat în luna august, susținând că a fost umilit de un șef pe care l-a amendat în trafic în urmă cu trei ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Comandantul IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că o echipă a Corpului de control al prim-ministrului a venit, vineri, la Cluj, pentru a verifica situația unui polițișt care a demisionat în luna august din IPJ Cluj, după ce susține că a fost umilit de un șef pe care l-a amendat în trafic, în 2010.

„Polițistul și-a dat demisia în luna august din Poliție. A fost un act unilateral de voință. Eu sunt de puțină vreme comandant și l-am chemat la o discuție pentru a afla care este situația sa și ce s-a întâmplat în 2010. Probabil, cei din corpul de control se vor întâlni și cu polițistul care a demisionat. După ce vom avea rezultatele anchetei corpului de control vom lua măsurile necesare”, a spus Grindean.

Fostul agent șef Sergiu Todea, de la Poliția Rutieră, a declarat corespondentului MEDIAFAX că s-a săturat să fie umilit și tracasat de șefi, dar a refuzat să comenteze mai mult.

„Eu mi-am dat demisia, pentru că nu mai suportam situația. Nu vreau să spun mai mult, pentru că nu am făcut asta ca să fiu un erou. Nu mai vreau să vorbesc despre asta”, a spus Todea.

Presa locală a relatat că, în 2010, agentul Sergiu Todea l-a amendat pe adjunctul șefului IPJ Cluj, comisarul șef Cristian Pintea, care, aflat la volanul un ei mașini, nu ar fi acordat prioritate la o trecere pentru pietoni. Todea susține că, ulterior, a fost șicanat aproape doi ani și sancționat.

Sergiu Todea și-a dovedit nevinovăția în instanță, unde procesele-verbale de sancționare a sa au fost anulate, iar ulterior, în august 2013, și-a dat demisia din Poliție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Pescobar a fugit din România! Unde a plecat Paul Nicolau, după ce ANPC i-a închis...
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
Masacru într-un oraș italian. Un inginer și-a măcelărit familia și a lăsat bilete în care...
Cum face amor, la 85 de ani, Jane Fonda: 'Îmi pun picioarele după...'
Cum va fi vremea în iarna 2023-2024 în România. El Nino aduce ninsori consistente, iar...
Amenzi colosale pentru românii care își remorchează mașinile. Cât te costă o astfel de greșeală?
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
Biden, despre blocajul guvernamental care ar putea arunca America în haos: ,,mingea este la republicanii...
IREAL! Notă de plată de 2.612 ron la restaurantul Taverna Racilor al lui Pescobar. Doar...
SECRETUL diamantelor! Cum știi că ce ai cumpărat NU ESTE doar un FALS?
GAME OVER, HALEP! A venit și suspendarea numărul 2. Câți ani a primit acum
O nouă eliminare în echipa lui Chef Sorin Bontea. Mirela Chiroabă pleacă de la Chefi...
Nota de plată uriașă a unei cliente la Taverna Racilor. Numai o apă costă 25...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: Ai iubit-o mult? Bulă: Sigur, dormeam la altele ca să...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...