ANUNȚ pentru toți românii care și-au luat bilete la concertele lui Andre Rieu

ANUNȚ pentru toți românii care și-au luat bilete la concertele lui Andre Rieu
Publicat: 02/06/2015, 11:27

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, vineri, în Piața Constituției din Capitală se va desfășura una dintre cele mai mari producții muzicale organizate vreodată în România. Primul concert al violonistului André Rieu în România, din seria celor șapte reprezentații programate în zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie, va fi prezentat publicului de pe o scenă imensă amplasată în fața Palatului Parlamentului.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente concertistice ale anului se apropie cu pași repezi, iar pregătirile organizatorilor au intrat în linie dreaptă. André Rieu și vioara sa, în acompaniamentul ansamblului său – Johann Strauss Orchestra -, sunt pregătiți să le ofere românilor șapte spectacole, care vor rămâne în istoria evenimentelor din România, după cum promit organizatorii.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele șapte zile de concert și se adresează tuturor participanților.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18.00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces.

Biletul achiziționat pentru concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare.

Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale, cât și prin intermediul rețelei Eventim și al platformei online www.eventim.ro.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi și mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere etc.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto și video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenții de pază vor percheziționa în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

De aceea, toți fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiți să fie atenți și să lase la mașină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților organizatorului și cele ale pompierilor.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii