ASFALTARE pe cod portocaliu de NINSOARE, în Craiova. REACȚIA muncitorilor filmați: Hai, mai dă-te-n…

Redactor:
Loredana Ficiu
ASFALTARE pe cod portocaliu de NINSOARE, în Craiova. REACȚIA muncitorilor filmați: Hai, mai dă-te-n…
La Craiova, nici ninsoarea, nici codul portocaliu de vreme rea sau întunericul nu i-au împiedicat pe drumari să toarne asfalt. Vezi reacția muncitorilor când au fost luați la întrebări

Convorbirea integrală dintre consilierul local și muncitori.

„Ne aflăm pe strada Putnei din Craiova, cum dăm colțul de pe Spaniei, la stânga. Și pe o vreme minunată, mirifică, pe o ninsoare măruntă, la Craiova se asfaltează. E incredibil, dar adevărat. (…) Se pot vedea utilajele, oamenii sunt aici. Oamenii nu au nicio vină. E vorba de cine derulează aceste contracte, cine face bani din așa ceva și, până la urmă, cine profită de banii craiovenilor, nedrept.

Să trăiți, o seară bună!

Iată cum ninge! Ne aflăm pe strada Putnei!

Să trăiți!

N-ai ce face dumneata?

Nu, domnule! Sunt consilier local! Sunt consilier local și toate lucrurile astea…

Din opoziție, nu?

E treaba mea de unde sunt eu consilier local.

Aia era. Opoziția trebuie să fie.

Consilier local sunt. Dar e normal să asfaltați pe banii noștri în halul ăsta? Pe ninsoarea asta, e normal așa ceva? E normal administrația…

Nu se poate așa ceva. Ia uitați ce abur iese din asfalt. Se asfaltează pe strada Putnei. Sunt curios cât are această lucrare garanție, ce înseamnă această bătaie de joc din banii dumneavoastră. Nu-i posibil așa ceva!”

Imaginile au fost filmate vineri seara, la ora 21.15, când Craiova era sub cod portocaliu de ninsoare.

Pe imagini se văd mașinile și muncitorii care asfaltează strada Putnei, din oraș, deși carosabilul este ud și afară ninge.

Lucian Prejbeanu, consilierului primarului municipiului Craiova, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că imaginile sunt reale, iar constructorul și-a asumat asfaltarea.

„Constructorul și-a asumat asfaltarea și în caz că se întâmplă ceva o va remedia pe garanție. Este adevărat. Au început asfaltarea în cursul dimineții și nu au terminat, mai aveau o cantitate mare de asfalt produsă în stația de la Balș și opțiunile erau să fie așternută pe stradă sau să o arunce, pentru că asfaltul nu mai poate să fie utilizat după ce s-a răcit. Constructorul a ales să o așeze pe stradă, cu mențiunea că în cazul în care vor fi probleme, o schimbă pe cheltuiala proprie”, a spus Prejbeanu.

Foto: Captură

Inchide