• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Avertisment al MAE pentru românii care vor zbura cu compania German Wings

Avertisment al MAE pentru românii care vor zbura cu compania German Wings
MAE informează cetățenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei despre faptul că Asociația "Cockpit" a piloților și inginerilor de zbor germani a anunțat organizarea unei greve, joi, între orele 12.00-23.59, urmând să fie afectate toate zborurile operate de German Wings.

În perioda precizată, toți pasagerii sunt rugați să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări și să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport, potrivit unui comunicat al MAE remis miercuri agenției MEDIAFAX.

Cetățenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiți să urmărească evoluția situației pe paginile oficiale de internet ale companiilor: www.germanwings.com și http://www.lufthansa.com pentru a se informa cu privire la eventualele modificări și să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

„Nu vor fi afectate zborurile operate de Eurowings. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să consulte site-urile de specialitate și să urmărească site-ul MAE, la rubrica «Sfaturi, alerte de călătorie» (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informații actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate”, se arată în comunicat.

Inchide