Bărbat sancționat după ce a sunat la 112 și a anunțat că nu este lăsat să voteze

Redactor:
Corespondenti
Bărbat sancționat după ce a sunat la 112 și a anunțat că nu este lăsat să voteze
Un bărbat a fost sancționat cu avertisment de polițiști pentru că a sunat, duminică, la numărul unic de urgență 112 unde a anunțat că nu a fost lăsat să voteze. Anchetatorii au stabilit că acesta intenționa să voteze la o altă secție decât cea la care era arondat.

Potrivit reprezentanților Poliției Vrancea, bărbatul a sunat la 112 și a anunțat faptul că s-a prezentat la o secție de votare din municipiul Focșani, unde ar fi fost împiedicat de membrii comisiei să își exercite acest drept.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cel în cauză are domiciliul în Focșani, însă s-a prezentat pentru a vota la altă secție de votare decât cea la care este arondat, solicitând să voteze pe lista suplimentară, fapt ce contravine prevederilor legale în vigoare.

Polițiștii l-au sancționat pe bărbat cu avertisment pentru că a sunat în mod nejustificat la 112, după ce acesta a recunoscut faptul că nu cunoaște prevederile legii. În final, persoana a fost îndrumată să voteze la secția la care este arondată.

×
Inchide