Bilanțul dramatic al Tragediei din Colectiv: 45 de morți.13 răniți au murit în ultimele 48 de ore

Bilanțul dramatic al Tragediei din Colectiv: 45 de morți.13 răniți au murit în ultimele 48 de ore
Publicat: 08/11/2015, 18:27

UPDATE 18.20 Bogdan Enache, bateristul trupei goodbye to Gravity a decedat duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveția și care a fost întoarsă din drum, astfel că bilanțul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45.

O altă victimă din Clubul Colectiv și-a pierdut viața la Spitalul de Arși din Capitală, astfel că numărul persoanelor decedate a ajuns la 44.

Persoana rănită în urma incendiului din Clubul Colectiv a murit în noapte de sâmbătă spre duminică, conform unor surse medicale. La Spitalul de Arși au decedat, sâmbătă, alte trei persoane- Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuț Cosmin Popescu (32 de ani) și Alexandru Chelba (33 de ani).

Conform medicilor, Alexandru Chelba era în stare gravă, având arsuri pe o suprafață mare din corp și arsuri de căi aeriene.
Ceilalți doi pacienți decedați la Spitalul de Arși – Daniel Ciobanu (39 de ani) și Ionuț Cosmin Popescu (32 de ani) – aveau arsuri pe suprafețe mari din corp și arsuri de căi respiratorii.

Daniel Ciobanu a fost internat, în 30 octombrie, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului. Acesta trebuia să fie transferat joi, la un spital din Israel. Vineri, reprezentanții Spitalului de Arși, întrebați despre Daniel Ciobanu, au declarat că acesta este în stare foarte gravă și a necesitat traheostomie de urgență.

Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Târziu, era în 30 octombrie în clubul Colectiv pentru a filma concertul trupei Goodbye to Gravity. Acesta avea 39 de ani, era tatăl a doi copii și se ocupa și de producție audio-video, potrivit cumnatului acestuia, Andrei Ciobanu.

Ionuț Cosmin Popescu avea arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului și era de o săptămână în comă indusă. În 30 octombrie, Ionuț Popescu era în clubul Colectiv împreună cu prietena lui, care a murit în acea seară.

Alte două persoane au murit, duminică dimineață, la Spitalul Floreasca. Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că au decedat Alexandra Rădulescu, care avea 26 de ani, și un cetățean turc.

Astfel, bilanțul persoanelor decedate în tragedia de la Colectiv a ajuns la 44, după ce sâmbătă au mai murit alte nouă persoane, două dintre acestea în Olanda.

Dintre pacienții decedați, sâmbătă, în Capitală, trei erau internați la Spitalul de Arși – Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuț Cosmin Popescu (32 de ani) și Alexandru Chelba (33 de ani), doi la Spitalul Floreasca – Adrian Popa (29 de ani) și Elena Toader (30 de ani), unul la Spitalul Universitar de Urgență București – Ionuț Maior (27 de ani) și unul la Spitalul „Bagdasar Arseni”- Mavi Sterian (25 de ani).

Cele două victime care au murit în Olanda, unde fuseseră transferate sâmbătă, sunt o tânără italiancă, Tullia Ciotola, în vârstă de 20 de ani, care studia la București prin programul Erasmus și Florin Cristian Popescu, de 35 de ani, bodyguardul clubului Colectiv.

1. Ionut Popescu

2. Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Târziu, se numără printre cele șase persoane care au decedat sâmbătă, după ce au fost rănite în incendiul din clubul Colectiv din București. Mai multe detalii aici.

3. Ionuț Maior, foto stânga

4. Alex Chelba, prietenul fotograf al lui Cabral, pentru care vedeta TV a organizat o campanie de ajutor și a scris un text emoționant pe blogul său, este cea de-a șaptea victimă de pe lista deceselor de astăzi. Mai multe detalii aici.

5. Florin Cristian Popescu, bodyguardul clubului Colectiv, era internat la Spitalul SRI, în stare critică, cu pronostic rezervat.

6. Tullia Ciotola. Presa din Italia a relatat despre ea că era studentă la Universita Orientale di Napoli și se afla la București în cadrul programului Erasmus. Tânăra a mers în clubul Colectiv în 30 noiembrie împreună cu alți colegi din cadrul programului, doi spanioli, un turc și un german. Atunci când a izbucnit incendiul, ea ar fi încercat să își găsească prietenii, dar bucăți incandescente au căzut peste ea, tânără fiind transportată la spital cu arsuri pe 50 la sută din suprafața corpului.

7. Serian Mavi.Avea 25 de ani și lucra la Oracle, este de origine turcă. Conform unei utilizatoare de Facebook, sâmbătă ea se afla internată în stare gravă, intubată.

8. Elena Toader, 30 de ani

9. Adrian Popa

10. Alexandra Rădulescu,în vârstă de 26 de ani, care a decedat duminică, după ce a fost grav rănită în incendiul din 30 octombrie, era barmaniță în clubul Colectiv. Vezi aici mai multe detalii.

11. Ayberk M., tânărul din Turcia decedat duminică dimineață la Spitalul Floreasca, unde era internat în stare gravă după tragedia din Clubul Colectiv, era student și venise în România prin Programul universitar Erasmus. Vezi aici mai multe detalii.

VEZI AICI

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
Mihaela Bilic, despre cele mai periculoase produse de consumat în timpul postului Paștelui: „Au potențial...
Cea mai profitabilă investiţie: cine cumpără acţiuni de 5.000 de lei câştigă cel puţin 500...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Regula obligatorie în orice BLOC din România. Asociația nu are dreptul să refuze asta unui...
Călin Donca, milionarul excentric ce și-a pierdut mașinile de lux. Cât valorau „bijuteriile”
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"Nu am să mă mai întorc". Postările tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Ziua în care a fost creat unul dintre cele mai puternice droguri psihedelice: „Într-o stare...