Bonurile fiscale de 142 lei din 30 decembrie, câștigătoare la prima extragere din acest an

Redactor:
Emil Popescu
Bonurile fiscale de 142 lei din 30 decembrie, câștigătoare la prima extragere din acest an
Bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015 sunt câștigătoare la prima exragere din acest an a Loteriei Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Prima etapă de selecție a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna decembrie a avut loc duminică și a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenției Naționale de Administ rare Fiscală (ANAF) și al CN Loteria Română.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Inchide