Brașov: Trafic restricționat pe DN1, din cauza zăpezii, pentru mașinile fără cauciucuri de iarnă

Brașov: Trafic restricționat pe DN1, din cauza zăpezii, pentru mașinile fără cauciucuri de iarnă
Publicat: 01/10/2013, 13:46
Actualizat: 21/03/2019, 11:20

Poliția Rutieră Brașov a restricționat accesul pe DN1 dinspre localitatea brașoveană Dârste către București, marți, de la ora 12.00, pentru toate autovehiculele care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă, acestea fiind obligate să se întoarcă din drum, în condițiile în care ninge abndent, informează Mediafax.

Potrivit șefului Poliției Rutiere Brașov, Claudiu Tămârjan, mai multe echipaje de Poliție Rutieră se află pe DN1 pentru a restricționa accesul către județul Prahova pentru autovehiculele neechipate de iarnă.

„Tot ce înseamnă trafic către București va fi restricționat, astfel că niciun autovehicul care nu este echipat corespunzător cu anvelope de iarnă nu va putea trece spre București pentru că altfel riscă să rămână înzăpezite și să blocheze și accesul mașinilor de dezăpezire care urmează să intervină”, a declarat Tămârjan pentru corespondentul Mediafax.

În județul Brașov ninge abundent, depunându-se un strat de câțiva centimetri de zăpadă pe carosabil, atât pe DN1, cât și pe DN73 spre Argeș și DN11
spre Covasna.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase