„Cadoul” promis de Stroe angajaților de la Interne. Ce vor primi polițiștii de Crăciun

Cadoul promis de Stroe angajaților de la Interne. Ce vor primi polițiștii de Crăciun
Publicat: 22/11/2013, 13:44
Actualizat: 23/11/2013, 10:39

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, vineri, că angajații MAI vor primi de Crăciun banii pentru jumătate din urniforma pentru acest an, cealaltă jumătate urmând să o primească în primul trimestru al anului 2014.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a fost prezent, vineri, la ședința comisiilor parlamentare de apărare și ordine publică, în care a fost avizat bugetului MAI pentru anul 2014.

Stroe a declarat, la sfârșitul ședinței, că acest proiect de buget este „în perfect acord cu situația la ora actuală a evoluției economice” și s-a declarat mulțumit de faptul că s-a reușit normalizarea problemei banilor pentru uniforme, în condițiile în care în minister a existat întotdeauna această problemă.

„Vom da de Crăciun vom da jumătate din uniforma pe 2013 și în primul trimestru al anului 2014 cea de-a doua jumătate, iar începând din ianuarie 2014 vom începe lunar să alocăm (bani pentru uniformă – n.r.). Este o satisfacție pentru mine, dar mai ales pentru toți lucrătorii MAI”, a afirmat Radu Stroe.

El și-a declarat speranța că, la rectificare, ministerul pe care îl conduce va reuși să completeze fondurile care nu au putut fi alocate prin proiectul de buget pentru anul 2014.

„Ne vom pregăti și sperăm să avem și banii necesari pentru alegerile din 2014, este o modalitate separată de alocare a acestor sume și, cu toate că avem dificultăți la investiții, la cheltuielile materiale, eu am convingerea că vom reuși să rezolvăm problematica anului 2014”, a menționat Stroe.

Comisiile pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale Parlamentului au avizat favorabil, vineri, fără amendamente, cu unanimitate de voturi, proiectul de buget pentru anul 2014 pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit proiectului de buget, acestui minister îi vor fi alocate anul viitor 8,3 miliarde de lei, față de 8,7 miliarde de lei în anul 2013.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase