Cântăreața Angela Similea și-a pierdut banii și locuința

Cântăreața Angela Similea și-a pierdut banii și locuința
Cântăreața Angela Similea și-a pierdut banii și locuința / Sursă Foto: Angela Similea, Facebook Fanpage
Publicat: 12/08/2020, 16:03
Actualizat: 06/04/2021, 17:16

Cântăreața Angela Similea a pierdut procesul pentru averea fostului său soț. În acest proces, ea a pierdut și locuința în care a locuit pentru ani buni.

Problemele au început în anul 2009

Lipsurile din familia cântăreței au început în anul 2009. În acel moment, Victor Surdu, soțul său, s-a îmbolnăvit.  Potrivit a1.ro, cei doi au început să aibă mari probleme financiare din cauza unui împrumut de peste jumătate de milion de euro.

Cântăreața a fost acuzată de fostul soț, Sorin Movileanu, care spune că infidelitatea era un obicei de-al artistei.

Într-un interviu acordat presei, Sorin Movoleanu, fostul soț al artistei, o acuza pe aceasta de faptul că este „egoistă”.

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a spus fostul soț al artistei.

„La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea”, a mai afirmat Sorin Movileanu.

În acest moment, cântăreața locuiește în casa unor prieteni care s-au stabilit în străinătate de ani buni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase