Câti bani va da Administrația Prezidențială pe bilete de avion în următorii 4 ani

Redactor:
Dana Stanila
Câti bani va da Administrația Prezidențială pe bilete de avion în următorii 4 ani
Administrația Prezidențială a anunțat intenția de a încheia un acord cadru cu mai multe firme pentru achiziționarea de servicii de transport aerian intern și internațional pentru următorii patru ani. Suma de bani pusă la bătaie se ridică la peste 2,3 milioane de lei.

„Autoritatea contractantă va încheia un acord-cadru cu cel puțin 2 operatori economici, (numărul maxim fiind nelimitat) atribuind ulterior, prin reluarea competitiei între operatorii economici semnatari ai acordului-cadru, contracte subsecvente de servicii de transport aerian intern și/sau internațional de pasageri pentru destinațiile / clasele / durata / condițiile deplasării stabilite de către autoritatea contractantă în etapa de reluare a competiției”, se arată în anunțul postat de Administrația Prezidențială.

„Atribuirea contractelor subsecvente se va realiza cu respectarea elementelor / condițiilor prevăzute în acordul-cadru, prin reluarea competiției ori de cate ori va apărea necesitatea organizării unor deplasări în țară și/sau străinatate a personalului sau delegaților autoritații contractante”, se mai precizează în anunț.

Contractul nu intră sub incidența acordului privind contractele de achiziții publice și are o valoare totală de 2.333.333,33 lei. În urma licitației deschise, au fost aleși operatorii care au oferit cel mai mic preț. Aceștia sunt: Danco Pro Communication SRL, Weco Tmc SRL, Olimpic International Turism SRL, Travel Time D&R SRL, Eximtur SRL, Accent Travel & Events SRL, Expert Multiservices Impex SRL, Hobby Tour SRL, World Tourism & Tours SRL și Paravion Tour.

Inchide