Caz halucinant în Botoşani. Un bărbat a bătut un bătrân și l-a aruncat în fântână. Victima a murit

Caz halucinant în Botoşani. Un bărbat a bătut un bătrân și l-a aruncat în fântână. Victima a murit
Foto cu caracter ilustrativ
Publicat: 17/01/2022, 14:20
Actualizat: 17/01/2022, 14:21

Un eveniment șocant a avut loc în Botoșani. Un barbat ar fi bătut un bătrăn de 63 de ani, apoi l-ar fi aruncat într-o fântână, victima decedând la scurt timp. Agresorul este un bărbat de 37 de ani din localitatea Miorcani, comuna Rădăuţi Prut. Acesta a fost internat pe Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Mavromati”.

Conform lui Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, bărbatul locuia în aceeaşi casă cu victima. În noaptea de joi spre vineri, cei doi ar fi avut un conflict spontan, care a degenerat, relatează Agerpres.

„După ce l-a agresat în locuinţă, autorul l-a transportat cu roaba şi l-a aruncat într-un puţ situat la câteva sute de metri de locuinţă. A doua zi dimineaţă, vecinii au sesizat că bărbatul respectiv nu este la locuinţă şi nu a fost foarte greu să se stabilească cine este autorul. De altfel, victima se afla în grija autorului şi locuiau împreună. Sunt serioase dubii cu privire la starea psihică a autorului. A fost internat în vederea efectuării medico-legale psihiatrice”, a afirmat Chihaia.

Autorul faptei, care are antecedente penale, fiind condamnat pentru o tentativă de omor, este acum anchetat pentru omor calificat.