Caz șocant în Botoșani. O tânără și-a omorât fratele imobilizat la pat

Caz șocant în Botoșani. O tânără și-a omorât fratele imobilizat la pat
Publicat: 12/11/2021, 10:18

Un eveniment șocant a avut loc în Botoșani. O femeie de 32 de ani și-a omorât în bătaie fratele imobilizat la pat.

Tragedia a avut loc joi seara.

În urma unui conflict, femeiea și-a atacat fratele mai mare cu 11 ani. Pentru că era imobilizat la pat, bărbatul nu a putut să se apere și a fost ucis.

Totul s-a produs în localitatea Guranda, comuna Durneşti. Mama celor doi, o femeie de 72 de ani, este cea care a anunțat ce s-a întâmplat. În momentul în care femeia și-a atacat fratele, bătrâna a fugit la un bar, aflat la doar câteva sute de metri distanță de casă, pentru a cere ajutor.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au fost șocați. Femeia de 32 de ani încă îşi lovea cu sadism fratele, care era întins pe pat, inert şi într-o baltă de sânge. În ciuda faptului că bărbatul era desfigurat, sora lui continua să îl lovească.

Agresoarea a fost imediat imobilizată de polițiști, care au scos-o din încăpere. Oamenii legii au solicitat şi ajutorul cadrelor medicale, iar la fața locului a sosit, în scurt timp, o ambulanță. Din păcate, însă, pentru bărbatul de 43 de ani nu s-a mai putut face nimic.

„Pacientul era în stop cardio respirator, cu un important şoc hemoragic. Prezenta multiple traumatisme la nivelul capului şi feţei, incompatibile cu viața. A fost declarat decesul”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Femeiea și-ar fi lovit fratele cu un topor, o bărdiță, o scândură, un băț, dar și o pereche de papuci.

Misiunea criminaliștilor va fi una cu atât mai dificilă cu cât, cele doua femei, nici principala suspectă, nici mama acesteia, nu vor putea depune mărturie, iar autorul şi modul de producere al crimei vor trebui dovedite doar ca urmare a dovezilor strânse de la fața locului.

„O violență ieșită din comun”

„L-a lovit cu aproape tot ce a avut la îndemână. Cu o violență ieșită din comun”, a spus unul dintre polițiștii aflați la fața locului.

„Mama lor a greșit foarte mult. În ultimul timp a cam luat-o pe băutură, cred că nu le-o fi dat mâncare şi de aici or fi început certurile. El era foarte bolnav, era slab de vai de capul lui. Eu am fost şi i-am dus şi mâncare. Ei se certau destul de des. Ce or fi făcut nu ştiu”, a spus unul dintre vecini.

Tânăra de 32 a fost dusă la Secția de Psihiatrie pentru a fi evaluată şi internată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase