Cazul din Caracal | Fostul adjunct al IPJ Olt a ieșit din sediul Poliției Române fără să facă declarații – VIDEO

Cazul din Caracal | Fostul adjunct al IPJ Olt a ieșit din sediul Poliției Române fără să facă declarații - VIDEO
Publicat: 03/09/2019, 15:33

Florin Alexem fostul adjunct al IPJ Olt, a ieșit din sediul IGPR după trei ore de când s-a prezentat în fața colegilor săi. Alexe nu a vrut să facă declarații în fața jurnaliștilor prezenți acolo.

„Nu fac declarații de presă, avem purtător de cuvânt”, a spus Alexe.

Acesta a alergat până la mașină, cu jurnaliștii după el, fără să facă declarații.

Pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, a fost audiat timp de aproape 6 ore la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal.

Fostul adjunct al IPJ Olt este cel care a apelat la Remus Rădoi, patronul unei firme de pază, în noaptea în care era căutată Alexandra Măceșanu, pentru a-i cere informații cu privire la o mașină.

Remus Rădoi spune că, din punctul său de vedere, Poliția nu a greșit cerându-i ajutorul, ba mai mult, trebuia să solicite sprijin din mai multe părți.

Procurorii Secției pentru anchetarea magistraților au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au efectuat audieri și au ridicat documente de la poliție, parchet și instanță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase