Ce lovitură! Flavio Briatore, internat în stare gravă la spital. A fost depistat pozitiv cu COVID-19

Ce lovitură! Flavio Briatore, internat în stare gravă la spital. A fost depistat pozitiv cu COVID-19
Ce lovitură! Flavio Briatore, internat în stare gravă la spital. A fost depistat pozitiv cu COVID-19
Publicat: 25/08/2020, 16:39

Flavio Briatore a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Cunoscutul om de afaceri, fost manager al echipelor de Formula 1 Benetton şi Renault, a fost internat, luni, în stare gravă, la spitalul San Raffaele din Milano.

L’Espresso notează că deși nu se simte deloc bine, Flavio Briatore nu se află la terapie intensivă. Recent, Billionaire, clubul său din Porto Cervo, a devenit focar de coronavirus. În jur de 60 de angajați au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Ulterior, autoritățile din Italia au început să închidă mai multe cluburi de noapte, motiv pentru care Flavio Briatore a reacționat dur în mediul online.

„Inima mea plânge să vadă o economie măcelărită de oameni care nu au făcut niciodată nimic în viaţa lor”, a scris el, pe Facebook.

Cine este Flavio Briatore

Flavio Briatore a devenit celebru ca patron al echipei de Formula 1 Renault, al clubului de fotbal Queens Park Rangers şi al clubului exclusivist Billionaire, de pe Costa Smeralda, Sardinia. A avut relaţii tumultuoase cu top modelele Naomi Campbell şi Heidi Klum. Celebrul designer Philipp Plein s-a despărţit de Andreea Sasu şi s-a afişat la scurt timp pe Instagram cu noua lui iubită, Morgan Brittany Osman, tot un model. Brittany Osman este şi designer vestimentar, aceeaşi ocupaţie care l-a făcut celebru pe Philipp Plein.

Omul de afaceri italian a ieşit din F1 în circumstanţe controversate, după ce a fost găsit vinovat că a jucat un rol în aranjarea cursei de la Singapore, din 2008, când Nelson Piquet jr. s-a izbit în mod intenţionat de zidul de protecţie al pistei pentru a-l ajuta pe Alonso să câştige.

Iniţial, FIA i-a interzis să se mai implice în evenimente pe care le organizează, dar el a dus speţa în instanţă şi a răsturnat cu succes această pedeapsă.