Ce sentință a primit ROMÂNUL din Marea Britanie care A DISTRUS cinci vile cu excavatorul. Judecător: Un act de RĂZBUNARE

Redactor:
Florin Jinga
Ce sentință a primit ROMÂNUL din Marea Britanie care A DISTRUS cinci vile cu excavatorul. Judecător: Un act de RĂZBUNARE
Video. A fost provocat și insultat de unul dintre reprezentanții companiei, care l-a numit „pitic" și „țigan". Vezi ce pedeapsă a primit românul

Daniel Neagu, în vârstă de 31 de ani, asculta muzică la radio în timp ce distrugea case în valoare de până la 475.000 de lire fiecare, în Buntingford, Hertforshire, în august 2018, din cauza faptului că nu-i fusese plătită munca, scrie Huffington Post.

Din filmările pe care chiar bărbatul le-a făcut se vede cum acesta a intrat cu excavatorul în mod repetat în case, cauzând o pagubă totală de aproximativ 4 milioane de lire sterline.

Într-o filmare, Neagu îi spune unui trecător că angajatorii îi datorează 16.000 de lire sterline și că dacă va avea de suferit, cel puțin a avut un motiv pentru gestul său.

„Ce case frumoase, trebuie să o dărâmați și să o reconstruiți, pentru că nu m-ați plătit”, spunea românul într-una din filmări.

În timpul pronunțării sentinței, judecătorul Stephen Warner a spus că a fost o „distrugere la grămadă” și un „act de răzbunare”. Warner a mai precizat că filmările sunt „cu adevărat șocante”, subliniind că „este destul de clar din comportamentul tău că erai perfect relaxat și fără rușine”.

Judecătorul a descris incidentul revoltător ca fiind „plănuit, deliberat și un act de vandalism nesăbuit,” precizând că trecătorilor care l-au încurajat pe român „ar trebui să le fie rușine”.

În timpul procesului, avocatul lui Daniel Neagu a argumentat că tânărul a recurs la acest gest pentru că s-a simțit amenințat de unul dintre angajații companiei.

„A fost provocat și insultat de unul dintre reprezentanții companiei, care l-a numit „pitic” și „țigan”. A fost făcut „prost” și „idiot”, a declarat avocatul Andrew Campbell.

Judecătorul Warner a spus că Neagu va ispăși cel puțin jumătate din sentința de patru ani și că după eliberare, autoritățile vor decide dacă acesta va mai putea rămâne în Marea Britanie.

Foto: Captură

×
Inchide