Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Știri

CNAIR. Ce trebuie să știe șoferii, în caz că rovinieta expiră în perioada stării de urgență

CNAIR. Ce trebuie să știe șoferii, în caz că rovinieta expiră în perioada stării de urgență
Valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat în perioada stării de urgență

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat în perioada stării de urgență, ca în cazul unor documente eliberate de autoritățile publice, și că acestea expiră în ultima zi pentru care a fost achitat tariful.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), rovinietele nu intră în categoria documentelor eliberate de autoritățile publice.

Precizările au fost făcute în contextul înn care CNAIR a înregistrat mai multe întrebări din partea oamenilor pe acest subiect.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și întrebările primite în această perioadă cu privire la menținerea valabilității rovinietelor care expiră în perioada stării de urgență, CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că rovinietele nu se încadrează în categoria ‘documentelor eliberate de autoritățile publice’, motiv pentru care valabilitatea acestora încetează la sfârșitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful”, se arată în comunicat.

Inchide