Ce veste! A început, din nou, lucrul la uzinele Dacia, după o lună de pauză. Zilnic, vor fi efectuate 20 de testări pentru coronavirus

Redactor:
Răzvan Scarlat
Ce veste! A început, din nou, lucrul la uzinele Dacia, după o lună de pauză. Zilnic, vor fi efectuate 20 de testări pentru coronavirus
Ce veste! A început, din nou, lucrul la uzinele Dacia, după o lună de pauză. Zilnic, vor fi efectuate 20 de testări pentru coronavirus

Lucru a fost reluat la Uzinele Dacia de la Mioveni, spre marea satisfacție a angajaților. Timp de o lună, din cauza faptului că întreaga platformă industrială s-a aflat în revizie, salariații s-au aflat în concediu de odihnă.

Reprezentanți de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș au fost în inspecție pe platformă și au ajuns la concluzie că angajații pot revenii în secții.

Ion Iordache, vicepreședintele sindicatului Automobile Dacia, a precizat angajații vor fi testați pentru coronavirus zilnic pentru a se evita, în acest fel, noi îmbolnăviri în masă.

S-a început lucrul din plin în toate departamentele. Am luat noi măsuri în ceea ce priveşte coronavirusul în sensul că se vor face minimum 20 de testări pe zi pentru a-i identifica pe cei care sunt infectați. Important este că am început lucrul şi producţia va fi în cote normale”, a spus Ion Iordache, vicepreședintele sindicatului Automobile Dacia, potrivit libertatea.ro.

Focar de coronavirus la uzinele Dacia, în luna iulie

Uzinele Dacia de la Mioveni s-au confruntat, la începutul lunii iulie, cu un focar de coronavirus. Compania nu a făcut, însă, public numărul angajaților infectați.

Din păcate, avem angajați confirmați pozitiv cu virusul COVID – 19 sau suspecți care se află în izolare. Aceștia au fost confirmați de către autoritățile medicale cu care suntem în permanentă legătură.

De la reluarea activității, în acord cu autoritățile sanitare și cu sindicatul, am aplicat măsuri de protecție stricte și am vegheat că acestea să fie respectate de către toți angajații. Activitățile pe platforma industrială continuă normal, fără a fi afectată fabricația.

Pentru protejarea sănătății angajaților noștri și pentru bună desfășurare a activității, aplicăm cu strictețe toate măsurile de prevenție necesare. În plus, adoptarea unui comportament responsabil atât la locul de muncă, precum și în timpul liber, ne va permite tuturor să menținem situația sub control”, se arăta în comunicatul de presă emis în luna iulie.

De precizat că vânzările Dacia au fost extrem de afectate de pandemia de coronavirus. S-a înregistrat o scădere de aproape 50% în primele șase luni din 2020, comparativ cu anul 2019.

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Noul simptom cheie care poate indica infecția cu SARS-CoV-2. Ce spun cercetătorii
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
WOW! Ce salarii primesc angajații Dacia. Iată cât poți câștiga dacă vei lucra la Mioveni
Adevărul despre vaccinul anti-covid-19. Imaginile VIDEO care arată de ce s-a făcut atât de repede,...
Tzancă Uraganu dă replica după ce și-a maltratat soția
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO
Inchide