Ce veste! Gabriela Firea, anunț pentru elevii și profesorii din București, care vor să se testeze pentru coronavirus. “Invit…”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Ce veste! Gabriela Firea, anunț pentru elevii și profesorii din București, care vor să se testeze pentru coronavirus. “Invit…”
Ce veste! Gabriela Firea, anunț pentru elevii și profesorii din București, care vor să se testeze pentru coronavirus. “Invit...”

Veste de nota 10 pentru elevii și profesorii din București. Gabriela Firea, primarul municipiului București, a anunțat, marți, că toți cei amintiți se pot testa gratuit și să afle, astfel, dacă sunt infectați cu coronavirus, grație unui program dereulat de PMB.

250.000 de elevi și 24.000 de profesori și personal auxiliar din unitățile de învățământ din Capitală se pot testa gratuit prin programul derulat de Primăria Capitalei. Am fost astăzi la clinica Lotus-Med, una din clinicile afiliate programului Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă>> derulat de Primăria Capitalei, prin ASSMB, unde s-au înscris pentru testare primele cadre didactice.

Invit toate cadrele didactice și personalul auxiliar din unitățile de învățământ din ciclul preșcolar, primar, gimnazial și liceal din Bucuresti să se înscrie în programul derulat de Primăria Capitalei, pentru a se testa, gratuit, cu aparate Real Time PCR! Aplicația unde se pot face înscrierile online este https://testamcovid.assmb.ro, pagină de Internet dedicată proiectului Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă>>.

În întreaga Europă se testează masiv elevii și cadrele didactice, astfel încât școlile să fie sigure, iar cei mici, profesorii lor precum și cei de acasă să fie în siguranță!

Avem o capacitate de testare de 5.000 de teste Real Time PCR pe zi, iar în București, în școli private și de stat, sunt 24.000 de profesori.

Pe tot parcursul verii ne-am pregătit, am achiziționat aparate de testare și ne-am asociat cu cât mai multe clinici de stat și private astfel încât testările și rezultatele să se realizeze într-un timp cât mai scurt!”, a anunțat, marți, Gabriela Firea.

Din dorința de a-i ajuta pe copii și pe profesori, am pus la punct această aplicație online, https://testamcovid.assmb.ro, care se poate accesa foarte simplu, sunt solicitate puține documente, totul este interactiv și oricine va avea nevoie de testare va fi programat chiar a doua zi„, a spus și directorul Medical al ASSMB, Turkes Ablachim.

Gabriela Firea: “Acțiunea vizează…”

Primăria Capitalei, prin ASSMB, testează, prin proiectul „Școli Sănătoase în București”, și elevii care au simptome de infecție respiratorie. Acțiunea vizează preșcolarii, elevii din școli și licee, publice sau private, cărora, în urma triajului observațional și a evaluării stării de sănătate, realizată de către personalul medical, nu le este indicată participarea la cursuri si sunt necesare investigații suplimentare. Părintele sau reprezentatul legal al elevului poate solicita apoi, în mod voluntar, înscrierea elevului în proiect, pentru testarea RT-PCR, apelând telefonic la numerele de call center ale ASSMB„, a mai transmis Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Vedeta TVR, în lacrimi! Fiul său S-A SINUCIS chiar de ziua ei. E ştirea care...
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
E o bruneta superba! Maria este cea mai sexy fiica de fotbalist roman. Wow, cum...
Live video Gaz Metan – Dinamo Scor live. Mutare șoc a dinamoviștilor înainte de meci
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
Masa de șah a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație. N-o sa crezi cât este...
Demisie în Cehia pe fondul creşterii cazurilor de coronavirus. „Este obosit, dezgustat de politică şi...
A rămas cu 'zâna' la vedere! Andreea Marin, gafă uriașă când a coborât din mașină....
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel...
Victorie pentru Halep! Câți bani a câștigat sportiva, după meciul de la Roma
PRĂPĂD în România. Culturile agricole sunt DISTRUSE. Premoniții sumbre…
Nelu Tătaru anunţă când vom scăpa de coronavirus
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide