Ce veste! Gabriela Firea, anunț pentru elevii și profesorii din București, care vor să se testeze pentru coronavirus. “Invit…”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Ce veste! Gabriela Firea, anunț pentru elevii și profesorii din București, care vor să se testeze pentru coronavirus. “Invit…”

Veste de nota 10 pentru elevii și profesorii din București. Gabriela Firea, primarul municipiului București, a anunțat, marți, că toți cei amintiți se pot testa gratuit și să afle, astfel, dacă sunt infectați cu coronavirus, grație unui program dereulat de PMB.

250.000 de elevi și 24.000 de profesori și personal auxiliar din unitățile de învățământ din Capitală se pot testa gratuit prin programul derulat de Primăria Capitalei. Am fost astăzi la clinica Lotus-Med, una din clinicile afiliate programului Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă>> derulat de Primăria Capitalei, prin ASSMB, unde s-au înscris pentru testare primele cadre didactice.

Invit toate cadrele didactice și personalul auxiliar din unitățile de învățământ din ciclul preșcolar, primar, gimnazial și liceal din Bucuresti să se înscrie în programul derulat de Primăria Capitalei, pentru a se testa, gratuit, cu aparate Real Time PCR! Aplicația unde se pot face înscrierile online este https://testamcovid.assmb.ro, pagină de Internet dedicată proiectului Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă>>.

În întreaga Europă se testează masiv elevii și cadrele didactice, astfel încât școlile să fie sigure, iar cei mici, profesorii lor precum și cei de acasă să fie în siguranță!

Avem o capacitate de testare de 5.000 de teste Real Time PCR pe zi, iar în București, în școli private și de stat, sunt 24.000 de profesori.

Pe tot parcursul verii ne-am pregătit, am achiziționat aparate de testare și ne-am asociat cu cât mai multe clinici de stat și private astfel încât testările și rezultatele să se realizeze într-un timp cât mai scurt!”, a anunțat, marți, Gabriela Firea.

Din dorința de a-i ajuta pe copii și pe profesori, am pus la punct această aplicație online, https://testamcovid.assmb.ro, care se poate accesa foarte simplu, sunt solicitate puține documente, totul este interactiv și oricine va avea nevoie de testare va fi programat chiar a doua zi„, a spus și directorul Medical al ASSMB, Turkes Ablachim.

Gabriela Firea: “Acțiunea vizează…”

Primăria Capitalei, prin ASSMB, testează, prin proiectul „Școli Sănătoase în București”, și elevii care au simptome de infecție respiratorie. Acțiunea vizează preșcolarii, elevii din școli și licee, publice sau private, cărora, în urma triajului observațional și a evaluării stării de sănătate, realizată de către personalul medical, nu le este indicată participarea la cursuri si sunt necesare investigații suplimentare. Părintele sau reprezentatul legal al elevului poate solicita apoi, în mod voluntar, înscrierea elevului în proiect, pentru testarea RT-PCR, apelând telefonic la numerele de call center ale ASSMB„, a mai transmis Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
Cum a murit, de fapt, sponsorul Simonei Halep! Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață:...
BOMBĂ! Ceaușescu era să scape de execuție! Cine i-a dat sfatul care îl putea lăsa...
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
A apărut prospectul vaccinului Pfizer. Ce efecte adverse are
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
ULTIMA ORĂ! S-a aflat prospectul vaccinului anti-COVID-19. Ce reacții adverse produce. Doamne..
Calendar ortodox 5 decembrie. Ce mari sfinți prăznuim azi
AVEM prospectul vaccinului anti-COVID! Este ŞOCANT: Ce scrie în el
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Băiatul lui Jorge poartă haine de fete! Ce a declarat artistul despre alegerile fiului său:...
Inchide