Cetățean american, dispărut de mai bine de o lună. Bărbatul locuia în Bragadiru

Cetățean american, dispărut de mai bine de o lună. Bărbatul locuia în Bragadiru
Publicat: 20/08/2020, 19:04
Actualizat: 20/08/2020, 19:05

Un cetățean american, căsătorit cu o româncă, a plecat de mai bine de o lună din Bragadiru, orașul în care locuia, iar de atunci nu s-a mai întors. Soția lui a cerut ajutorul Poliției și oamenilor pentru a-l găsi.

Polițiști Serviciului de Investigații Criminale caută un bărbat, cetățean american în vârstă de 48 de ani, care la data de 18 iulie a.c., a plecat de la domiciliul său, din orașul Bragadiru și nu a mai revenit.

Sesizarea a fost făcută prin apel 112 la Poliția orașului Bragadiru, de către soția bărbatului care a declarat totodată că soțul ei a plecat în jurul16:00, să se plimbe, iar când a revenit la domicliu în jurul orelor 18:45, a constatat faptul că acesta nu s-a mai întors.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că, bărbatul respectiv a fost văzut la aceeași dată, în jurul orelor 13:30-14:00, într-un parc din orașul Bragadiru”,  a transmis IPJ Ilfov.

La data de 18 iulie, bărbatul a plecat de acasă și a dispărut fără urmă. Acesta ar suferi de depresie, scrie Antena3.

La căutări a fost folosit și câinele de urmă. Polițiștii ilfoveni continuă cercetările pentru depistarea persoanei în cauză.

Semnalmentele bărbatului

1.85 m aproximativ, greutate 100 de kg, ochii verzi, părul grizonat, drept, poartă mustață și cioc, iar la nivelul gâtului și al mâinii stângi prezintă cicatrici.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri închis, tricou de culoare verde închis, pantofi sport de culoare gri închis, marca „NIKE”.

Un tată și doi copii minori din Bihor au dispărut de acasă

Un tată și doi copii minori, de 5 și 11 ani, au dispărut de acasă din comuna bihoreană Diosig, județul Bihor, încă din data de 1 august, iar acum sunt căutați de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bihor.

„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112”, au spus polițiștii bihoreni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase