Gândul
  • Publicat:
Știri

Cine este Jesus del Cerro, omul din spatele serialului Vlad și a filmului Miami Bici

Cine este Jesus del Cerro, omul din spatele serialului Vlad și a filmului Miami Bici

Jesus del Cerro, regizorul serialului „VLAD” difuzat de ProTv, a declarat, într-un interviu recent, că România „i-a dat totul” și îi mulțumește pe această cale țării noastre.

Jesus del Cerro semnează serialul „VLAD”. Cineastul spaniol a acordat un interviu site-ului vlad.protv.ro, în care a vorbit despre munca în echipă și atuurile serialului de succes.

„Pentru mine, VLAD este un proiect grozav, ocazia perfectă de a spune o poveste puternică, prin intermediul unor personaje extrem de complexe. Pentru un regizor, acestea sunt cele mai importante ingrediente ale unui proiect”, a declarat regizorul.

„Am colaborat foarte bine cu actorii, toți sunt foarte profesioniști și am realizat împreună scene foarte puternice… favoritul meu… să spunem că ador forța lui Emilian Oprea, ironia lui Andrei Aradits, loialitatea lui Adrian Nartea, entuziasmul lui Anghel Damian, complexitatea Olimpiei Melinte, prospețimea Dianei Sar…”, a mai declarat acesta.

„Dacă doriți să urmăriți o poveste românească, puternică, profundă, VLAD este serialul dvs, dar fiți pregătiți, va fi plin de surprize!”, a garantat regizorul.

Jesus del Cerro a regizat și noul film „Miami Bici”, cu Matei Dima, Codin Maticiuc, Florin Piersic Jr și Rene Toledo Jr în distribuție.

Maimi Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida.

Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America. În același timp, se dezvoltă o poveste de dragoste între Ion și Ioana, o fată de moravuri ușoare, dar cu inima curată, care le dă o mână de ajutor, scrie happycinema.ro.

Regizorul și producătorul spaniol a regizat, în trecut, filme precum:

– La isla de la tortuga (1998)
– Cu un pas înainte (2007)
– Contra timp (2008)
– Carlitos are șansa vieții (Carlitos y el campo de los sueños) (2008)
– Ho Ho Ho (2009)
– Contra timp 2 (2009)
– Nașa (2011)
– S-a furat mireasa (2012)
– Ho Ho Ho 2: O loterie de familie (2012)
– Mamaia (2013)
– Sunt însărcinată în România (2016)
– Hawaii (2017)
– VLAD
– Miami Bici

Foto: Captură YouTube.com

Inchide