Cod portocaliu de inundații pe râuri din două județe și cod galben în 25 de județe. Până când este valabilă avertizarea

Cod portocaliu de inundații pe râuri din două județe și cod galben în 25 de județe. Până când este valabilă avertizarea
Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundații pe râuri din județele Satu Mare și Bistrița - Năsăud, până joi noapte. Pe alte râuri din 25 de județe a fost emis un cod galben de inundații.

Codurile portocalii au fost emise până joi la ora 24.00 pe râurile din județele Satu Mare și Bistrița – Năsăud.

Sunt prevăzute scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundații locale și creșteri rapide de debite și niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de inundație.

De asemenea, râuri din județele Bihor, Hunedoara, Arad, Cluj, Mureș, Alba, Maramureș, Bistrița Năsăud, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Argeș, Vâlcea, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Neamț, Gorj, Dolj, Olt, Bacău, Satu Mare, Vrancea și Suceava sunt sub avertizare cod galben de inundații, tot până la ora 24.00.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide