Concept complet nou de preparate culinare cu livrare disponibil începând cu data de 1 iunie 2020 pentru bucureşteni şi zona de nord a judeţului Ilfov

Publicat: 29/05/2020, 16:35

Vacanţă Culinară este numele restaurantului care dedică în fiecare zi o zonă din meniul său unei noi destinaţii de călătorie. Inspiraţi de lipsa de mobilitate generată de pandemia cu care se confruntă întreaga lume, un grup de antreprenori locali a lansat un nou concept de meniu cu livrare, sub numele sugestiv Vacanţă Culinară.

Vacanţă Culinară promite să poarte clienţii într-o adevărată experienta gastronomică prin utilizarea unor reţete originale din bucătăriile tradiţionale ale celor mai râvnite destinaţii de vacanţă, dar mai ales prin abordarea unui nou specific în fiecare zi.

Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de peste 120 de preparate internaţionale specifice unor destinaţii renumite, pregătite după reţete autentice. Însă abordarea inedită survine din faptul că Vacanţa Culinară dedica fiecare zi unei noi destinaţii şi include în meniul sau preparate ce pot fi achiziţionate în premieră locală şi strict pe o perioadă de 24 de ore.

“Astăzi Armenia, mâine Finlanda, poimâine Argentina…şi astfel, într-o singură lună, meniul Vacanţei Culinare oferă clienţilor gustul şi savoarea a peste 30 de ţări”, a menţionat Dana Petrea, cea care a iniţiat noul concept de restaurant cu livrare.

Reţetele care stau la baza meniului Vacanţă Culinară au fost documentate şi colecţionate din bucătarii tradiţionale frecventate pe decursul a mai multor ani de testare. Selecţia preparatelor incluse în meniul noului restaurant a avut la baza recunoaşterea preparatelor drept unele tradiţionale pentru regiunile din care provin şi aprecierea internaţională a calităţilor culinare pe care acestea le prezintă.

“Sub deviza Livrăm gust de vacanţă, ne-am propus să dezvăluim clienţilor noştri o nouă tradiţie culinară în fiecare zi şi mai ales să aducem la îndemână publicului larg experienţe de călătorie care incanta gusturile, amintiri din vacanţe şi, de ce nu, inspiraţie de călătorie pentru viitor ”, a adăugat Dana Petrea, acţionar al businessului.

Preţurile preparatelor Vacanţă Culinară încep de la 7 lei şi urcă până la 60 de lei, în timp ce un meniu format din supă, fel principal şi garnitură, toate aferente unei destinaţii de vacanţă, costă 49 de lei.

Preparatele pot fi comandate online, la adresa www.vacantaculinara.ro sau telefonic la numărul 0749.899.998.

Începând cu luna iunie a anului curent, meniul internaţional propus prin conceptul Vacanţă Culinară va putea fi regăsit şi degustat şi la terasa locaţiei de evenimente Mogoşoaia Lake View, dispusă pe marginea lacului Mogoşoaia, la limita de nord a capitalei. Grădina ce deserveşte pe post de terasă servirea preparatelor Vacanţei Culinare se remarcă printr-o zonă verde de peste 1000 metri pătraţi, în care vor fi amenajate strict 15 mese pentru a asigura clienţilor spaţiu dedicat exclusivist, la cele mai înalte standarde de siguranţă şi confort. Suplimentar, 6 pontoane la lac, complet delimitate vor putea fi accesate de către clienţii care preferă vecinătatea directă a apei.

Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
Stare de alertă! Stați în case! România, sub un nor de particule și compuși chimici!
Adelina Pestrițu, profesoara `bunelor maniere`, imagini incendiare în costum de baie! FOTO
Procedura cosmetică comună care a desfigurat-o permanent pe Linda Evangelista. Cum arată acum fostul model
Anda Călin, reacție dură la adresa Oliviei Steer! Iubita lui Liviu Vârciu a pus-o la...
Surpriză mare! Cu cine s-a antrenat Simona Halep după ce s-a despărțit de Darren Cahill
Norul toxic provocat de vulcanul din La Palma ajunge în România! Ce trebuie NEAPĂRAT să...
Alegeri Germania. Germanii merg azi la urne pentru a decide urmaşul Angelei Merkel. Cine sunt...
Care sunt, de fapt, cele mai bune anvelope de iarnă în 2021? Testate bucată cu...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Florin Cîțu s-a transformat din nou în Superman, după triumful de la Congresul PNL
Stare de alertă! Stați în case! România, sub un nor de particule și compuși chimici!
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea. E un...
Cum ajungi șofer de TIR în UK, de fapt. Un român explică tot ce a...
Alegeri în Biroul Politic Permanent al PNL: HUȚUCĂ și COȘA CANDIDEAZĂ
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
România trece la ORA DE IARNĂ! Vom dormi mai mult. Cum trebuie să ne potrivim...
Mor pe capete. O boală misterioasă ucide pe loc. Oamenii de știință avertizează
TRECEREA LA ORA DE IARNĂ. Schimbările așteptate de decenii
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...