Concept complet nou de preparate culinare cu livrare disponibil începând cu data de 1 iunie 2020 pentru bucureşteni şi zona de nord a judeţului Ilfov

Redactor:
Gandul

Vacanţă Culinară este numele restaurantului care dedică în fiecare zi o zonă din meniul său unei noi destinaţii de călătorie. Inspiraţi de lipsa de mobilitate generată de pandemia cu care se confruntă întreaga lume, un grup de antreprenori locali a lansat un nou concept de meniu cu livrare, sub numele sugestiv Vacanţă Culinară.

Vacanţă Culinară promite să poarte clienţii într-o adevărată experienta gastronomică prin utilizarea unor reţete originale din bucătăriile tradiţionale ale celor mai râvnite destinaţii de vacanţă, dar mai ales prin abordarea unui nou specific în fiecare zi.

Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de peste 120 de preparate internaţionale specifice unor destinaţii renumite, pregătite după reţete autentice. Însă abordarea inedită survine din faptul că Vacanţa Culinară dedica fiecare zi unei noi destinaţii şi include în meniul sau preparate ce pot fi achiziţionate în premieră locală şi strict pe o perioadă de 24 de ore.

“Astăzi Armenia, mâine Finlanda, poimâine Argentina…şi astfel, într-o singură lună, meniul Vacanţei Culinare oferă clienţilor gustul şi savoarea a peste 30 de ţări”, a menţionat Dana Petrea, cea care a iniţiat noul concept de restaurant cu livrare.

Reţetele care stau la baza meniului Vacanţă Culinară au fost documentate şi colecţionate din bucătarii tradiţionale frecventate pe decursul a mai multor ani de testare. Selecţia preparatelor incluse în meniul noului restaurant a avut la baza recunoaşterea preparatelor drept unele tradiţionale pentru regiunile din care provin şi aprecierea internaţională a calităţilor culinare pe care acestea le prezintă.

“Sub deviza Livrăm gust de vacanţă, ne-am propus să dezvăluim clienţilor noştri o nouă tradiţie culinară în fiecare zi şi mai ales să aducem la îndemână publicului larg experienţe de călătorie care incanta gusturile, amintiri din vacanţe şi, de ce nu, inspiraţie de călătorie pentru viitor ”, a adăugat Dana Petrea, acţionar al businessului.

Preţurile preparatelor Vacanţă Culinară încep de la 7 lei şi urcă până la 60 de lei, în timp ce un meniu format din supă, fel principal şi garnitură, toate aferente unei destinaţii de vacanţă, costă 49 de lei.

Preparatele pot fi comandate online, la adresa www.vacantaculinara.ro sau telefonic la numărul 0749.899.998.

Începând cu luna iunie a anului curent, meniul internaţional propus prin conceptul Vacanţă Culinară va putea fi regăsit şi degustat şi la terasa locaţiei de evenimente Mogoşoaia Lake View, dispusă pe marginea lacului Mogoşoaia, la limita de nord a capitalei. Grădina ce deserveşte pe post de terasă servirea preparatelor Vacanţei Culinare se remarcă printr-o zonă verde de peste 1000 metri pătraţi, în care vor fi amenajate strict 15 mese pentru a asigura clienţilor spaţiu dedicat exclusivist, la cele mai înalte standarde de siguranţă şi confort. Suplimentar, 6 pontoane la lac, complet delimitate vor putea fi accesate de către clienţii care preferă vecinătatea directă a apei.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide