CONTROVERSE. Un bărbat întors din Italia îi acuză pe polițiștii din Buzău că l-au snopit în bătaie: „A ajuns la spital cu fractură de picior și trei coaste rupte!” – VIDEO

CONTROVERSE. Un bărbat întors din Italia îi acuză pe polițiștii din Buzău că l-au snopit în bătaie: „A ajuns la spital cu fractură de picior și trei coaste rupte!” - VIDEO
Polițiști acuzați că au snopit în bătaie un bărbat întors din Italia / Sursă FOTO: captură Facebook
Publicat: 29/05/2020, 18:37
Actualizat: 29/05/2020, 18:38

Polițiștii din Buzău sunt acuzați de un bărbat în vârstă de 34 de ani întors recent din Italia că l-au agresat după ce l-au surprins nerespectând măsura izolării în contextul pandemiei de coronavirus. Însă autoritățile susțin că au recurs la forţă pentru că tânărul devenise violent cu ei şi i-a ameninţat cu un pistol cu aer comprimat.

Scenele în care Florin Soian a fost imobilizat au fost filmate de fratele acestuia în vârstă de 17 ani. Acestea se încheie în momentul în care unul dintre agenți îi ia telefonul tânărului care susține că autoritățile i-ar fi cerut să șteargă înregistrarea video, potrivit Știri de Buzău.

Polițiști acuzați că au snopit un bătaie un bărbat întors din Italia

„S-a întors pe data de 25 din Italia, trebuia să rămână în carantină acasă timp de 14 zile, dar el fiind singur a ieșit sa facă câteva cumpărături. Luni, în jurul orei 17.00, poliția l-a urmărit și în loc să-i dea o amendă, după regulament, l-au dus la secția Pârscov unde l-au bătut”, a declarat Manuela Hornea, sora presupusei victime a polițiștilor.

Aceasta îi acuză pe polițiști că au comis un abuz împotriva fratelui ei și anunță că îi vor da în judecată.

„A ajuns la spital cu fractură de picior și trei coaste rupte”

„L-au dus cu ambulanța la spitalul Săpoca, dar acolo nu l-au primit, bineînțeles, după ce l-au văzut bătut și l-au dus la Urgențe, în Buzău. A ajuns la spital cu fractură de picior și trei coaste rupte. Fratele meu a greșit că a ieșit, dar nu merita să-l omoare cu bătaia. Polițiștii nu aveau nicio măsură de protecție, în condițiile în care fratele meu avea masca în mână, după cum se vede și în filmuleț. Este un abuz și îi vom acționa în judecată”, acuză sora bărbatului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase